• e martë, 16 korrik 2024
Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Nën moton "Hapi i parë drejt karrierës suaj", Bordi i studentëve evropi...

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Nën moton "Hapi i parë drejt karrierës suaj", Bordi i studentëve evropi...

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Nën moton "Hapi i parë drejt karrierës suaj", Bordi i studentëve evropi...

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Nën moton "Hapi i parë drejt karrierës suaj", Bordi i studentëve evropi...

Alek është foshnja e parë këtë vit, u lind në KGJO, e vizituan ministrat Mexhiti dhe Trençevska

Alek është foshnja e parë këtë vit, u lind në KGJO, e vizituan ministrat Mexhiti dhe Trençevska

Shkup, 1 janar 2024 (MIA) - Të premten, në fund të orarit të punës, në Kabinetin tim, në atmosferë t...

EMV: Ngrohja në Shkup e njëjtë për të gjithë konsumatorët

EMV: Ngrohja në Shkup e njëjtë për të gjithë konsumatorët

Shkup, 26 nëntor 2023 (MIA) - Ngrohja në rajonin e Qytetit të Shkupit për të gjithë konsumatorë...

Në Shkup sanksionohen 151 shoferë, 18 sanksione për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

Në Shkup sanksionohen 151 shoferë, 18 sanksione për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

Shkup, 24 nëntor 2023 (MIA) - MPB ka njoftuar se në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar g...

Kompania turke

Kompania turke "Shahterm" do të investojë 70 milionë euro në kapacitet të ri në ZZHTI Shkup

Shkup, 23 nëntor 2023 (MIA) - Kompania turke "Shahterm" do të investojë 70 milionë euro në ndër...

Ndarja e çmimeve për gazetarë të cilët morën pjesë në konkursin

Ndarja e çmimeve për gazetarë të cilët morën pjesë në konkursin "Shkupi, kryeqyteti evropian i kulturës"

Shkup, 23 nëntor 2023 (MIA) - Në kuadër të manifestimit "Ditët evropiane Shkup-2023" organizuar nga...

Ndërprerje të ujit në fshatin Draçevë

Ndërprerje të ujit në fshatin Draçevë

 Shkup, 23 nëntor 2023 (MIA) - Nga ora 09:30 në mëngjesin e sotëm  d...

Kostadinova-Stojçevska: Procesi mbi të cilin bazohet titulli Kryeqyteti Evropian i Kulturës  nuk ka të bëjë me rikonstruimin  e Sallës Universale

Kostadinova-Stojçevska: Procesi mbi të cilin bazohet titulli Kryeqyteti Evropian i Kulturës nuk ka të bëjë me rikonstruimin e Sallës Universale

Shkup, 21 nëntor 2023 (MIA) - Procesi mbi të cilin bazohet titulli i Kryeqytetit Evropian i Kulturës...

Arrestohet plaçkitësi në Shkup menjëherë pasi ka tentuar të kryejë plaçkitjen

Arrestohet plaçkitësi në Shkup menjëherë pasi ka tentuar të kryejë plaçkitjen

Shkup, 9 nëntor 2023 (MIA) - Nëpunës policorë të SPB Shkup e kanë privuar nga liria M.K. (30) pasi s...

"Shijoje traditën" në Parkun e Qytetit

Shkup, 7 tetor 2023 (MIA) - Më shumë se 300 prodhues të vegjël të ushqimeve dhe pijeve do t'i prezan...

Njp pjesë e Batincës pas ujë

Njp pjesë e Batincës pas ujë

Shkup, 20 shtator 2023 (MIA) - Nga ora 9.20 mëgjesin e sotëm pa ujë janë përdoruesit e rrugës 3...

Pa energji elektrike një pjesë e Komunës së Karposhit

Pa energji elektrike një pjesë e Komunës së Karposhit

 Shkup, 13 shtator 2023 (MIA) - Disa pjesë të Komunës së Karposhit sot, në periudha të ndryshme...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR