• e enjte, 25 korrik 2024
Partia e Serbëve të Kosovës ka bërë thirrje në bojkot të regjistrimit: Vjen në një moment të papranueshëm për serbët

Partia e Serbëve të Kosovës ka bërë thirrje në bojkot të regjistrimit: Vjen në një moment të papranueshëm për serbët

Prishtinë, 5 prill 2024 (MIA) - Partia e Serbëve të Kosovës (PSK),  me në krye Aleksandar Jabll...

Në Kosovë fillon sot regjistrimi i popullatës, rezultatet priten pas tre muajve

Në Kosovë fillon sot regjistrimi i popullatës, rezultatet priten pas tre muajve

Prishtinë, 5 prill 2024 (MIA) - Agjencia e Statistikave të Kosovës e ka filluar nis procesin e regji...

Rezultatet e para nga regjistrimi në Mal të Zi  tregojnë rritje të numrit të banorëve për rreth dy për qind

Rezultatet e para nga regjistrimi në Mal të Zi tregojnë rritje të numrit të banorëve për rreth dy për qind

Podgoricë, 25 janar 2024 (MIA) - Sipas rezultateve prëfundimtare të regjistrimit të mbajtur në vitin...

Fillon regjistrimi i të pastrehëve në Los Anxhelos

Fillon regjistrimi i të pastrehëve në Los Anxhelos

Los Anxheles, 24 janar 2024 (MIA) - Qyteti Los Anxhelos ka nisur një regjistrim vjetor të të pastreh...

Pendarovski: Demografia negative është kërcënimi më i madh për të ardhmen e vendit, korrupsioni është shtytësi më i madh i emigracionit

Pendarovski: Demografia negative është kërcënimi më i madh për të ardhmen e vendit, korrupsioni është shtytësi më i madh i emigracionit

Shkup, 15 dhjetor 2023 (MIA) - Kërcënimi më i madh për sigurinë kombëtare dhe të ardhmen e Maqedonis...

Regjistrimi në Mal të Zi është shtyrë sërish, data e re është 3 dhjetori

Regjistrimi në Mal të Zi është shtyrë sërish, data e re është 3 dhjetori

Podgoricë, 30 nëntor 2023 (MIA) - Kryeministri malazez Milojko Spajiq mbrëmë vonë deklaroi se qeveri...

Spajiq: Është arritur marrëveshje me opozitën për regjistrimin e popullsisë në Mal të Zi

Spajiq: Është arritur marrëveshje me opozitën për regjistrimin e popullsisë në Mal të Zi

Podgoricë, 16 nëntor 2023 (MIA) - Qeveria e Malit të Zi dhe përfaqësuesit e partive opozitare arritë...

Osmani: Maqedonasve në Shqipëri askush nuk mund t'u bëjë presion për atë se si do të deklarohen në regjistrim

Osmani: Maqedonasve në Shqipëri askush nuk mund t'u bëjë presion për atë se si do të deklarohen në regjistrim

Shkup, 15, nëntor 2023 (MIA) - Maqedonasve në Shqipëri askush nuk...

Përsëri shtyhet regjistrimi i popullsisë në Kosovë

Përsëri shtyhet regjistrimi i popullsisë në Kosovë

Prishtinë, 30 tetor 2023 (MIA) - Agjencia e statistikave të Kosovës kumtoi se regjistrimi i popullsi...

Petrovska: Maqedonasit në Shqipëri kanë të drejtën absolute të deklarohen ashtu siç ndjehen, ajo është vlerë evropiane

Petrovska: Maqedonasit në Shqipëri kanë të drejtën absolute të deklarohen ashtu siç ndjehen, ajo është vlerë evropiane

Shkup, 25 shtator 2023 (MIA) - Ata kanë të drejtën absolute të dek...

Regjistrimi i popullsisë në Shqipëri nis më 18 shtator, do të kushtojë 16,8 milionë euro

Regjistrimi i popullsisë në Shqipëri nis më 18 shtator, do të kushtojë 16,8 milionë euro

Tiranë, 25 prill 2023 (MIA) - Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave në Shqi...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR