• e martë, 23 korrik 2024
KSHZ me rezultate fillestare nga zgjedhjet parlamentare: Koalicioni i kryesuar nga VMRO-DPMNE ka fituar 59 mandate të deputetëve

KSHZ me rezultate fillestare nga zgjedhjet parlamentare: Koalicioni i kryesuar nga VMRO-DPMNE ka fituar 59 mandate të deputetëve

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Nga votat e numëruara në 3.270 vendvotime, Koalicioni i kryesuar nga VMRO-...

Dalja në Strugë deri në orën 11 për  zgjedhjet presidenciale 7 për qind, ndërsa ato parlamentare 9 për qind, në Vevçan 21 për qind

Dalja në Strugë deri në orën 11 për zgjedhjet presidenciale 7 për qind, ndërsa ato parlamentare 9 për qind, në Vevçan 21 për qind

 Strugë, 8 maj 2024 (MIA)  - Për zgjedhjet parlamentare në Strugë dhe rrethinë deri në orë...

Të drejtë vote në zgjedhjet presidenciale kanë 1.814.317, ndërsa në zgjedhjet parlamentare 1.815.350 votues

Të drejtë vote në zgjedhjet presidenciale kanë 1.814.317, ndërsa në zgjedhjet parlamentare 1.815.350 votues

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Në rrethin e dytë të zgjedhjeve presiden...

Xhaferi u takua me anëtarë të Parlamentit Evropian: Zgjedhjet do e përcaktojnë drejtimin e lëvizjes së Maqedonisë së  Veriut

Xhaferi u takua me anëtarë të Parlamentit Evropian: Zgjedhjet do e përcaktojnë drejtimin e lëvizjes së Maqedonisë së Veriut

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Kryetari Xhaferi, sot në Qeveri u takua me delegacionin e Parlamentin Evro...

Kovaçevski për MIA-n: Kemi plan të qartë për shtetin, i cili do të vazhdojë procesin e integrimit evropian

Kovaçevski për MIA-n: Kemi plan të qartë për shtetin, i cili do të vazhdojë procesin e integrimit evropian

Shkup, 18 prill 2024 (MIA) - Kryetari  i LSD...

APKE dërgon 14 vëzhgues për zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut

APKE dërgon 14 vëzhgues për zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut

Strasburg, 18 prill 2024 (MIA) - Një delegacion prej 14 vëzhguesve të Asamblesë parlamentare të Kësh...

Fushata zgjedhore për zgjedhjet presidenciale hyn në gjysmën e dytë, për zgjedhjet parlamentare fillon më 18 prill

Fushata zgjedhore për zgjedhjet presidenciale hyn në gjysmën e dytë, për zgjedhjet parlamentare fillon më 18 prill

Shkup, 13 prill 2024 (MIA) - Fushata zgjedhore e kandidatëve presidenci...

ZGJEDHJE 2024: Në mënyrë profesionale, të paanshëm dhe të balancuar

ZGJEDHJE 2024: Në mënyrë profesionale, të paanshëm dhe të balancuar

Shkup, 3 prill 2024 (MIA) - Agjencia informative mediatike - MIA gjatë...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR