• e mërkurë, 24 korrik 2024
Qeveria mori  vendim me të cilin çmimi i sigurimit të autopërgjegjësisë kthehet në nivelin e para 25 prillit

Qeveria mori vendim me të cilin çmimi i sigurimit të autopërgjegjësisë kthehet në nivelin e para 25 prillit

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA)  - Qeveria në seancën e sotme të 19-të e shqyrtoi dhe miratoi Inf...

Ukraina vetë do të vendosë   nëse dëshiron të bëjë lëshime për Rusinë, deklaroi zëdhënësi i KE-së

Ukraina vetë do të vendosë nëse dëshiron të bëjë lëshime për Rusinë, deklaroi zëdhënësi i KE-së

 Bruksel, 5 prill 2024 (MIA)  - Ukraina vendos se kur do të bisedohet për lëshime dhe lush...

MPPS: Për të gjithë shfrytëzuesit e të drejtës së kompensimit për shkak të aftësisë së kufizuar është kryer pagesa pa marrë parasysh moshën

MPPS: Për të gjithë shfrytëzuesit e të drejtës së kompensimit për shkak të aftësisë së kufizuar është kryer pagesa pa marrë parasysh moshën

Shkup, 5 prill 2024 (MIA) - Pagesa e mbështetjes financiare kryhet në bazë të evidencës së shfr...

Krahu i Taravarit nga Aleanca për Shqiptarët do ta ankimojë vendimin gjyqësor për kontestin me vulat e partisë

Krahu i Taravarit nga Aleanca për Shqiptarët do ta ankimojë vendimin gjyqësor për kontestin me vulat e partisë

3 prill 2024  Të nderuar përfaqësues të mediave, Të nderuar qytetarë Dje ishim...

Gjykata Kushtetuese mori vendim që qytetarët me aftësi të kufizuar mbi 65 vjeç të marrin kompensim konform Ligjit për mbështetje financiare të kategorive vulnerabël të qytetarëve

Gjykata Kushtetuese mori vendim që qytetarët me aftësi të kufizuar mbi 65 vjeç të marrin kompensim konform Ligjit për mbështetje financiare të kategor...

Shkup, 29 mars 2024 (MIA) - Gjykata Kushtetuese e ka shfuqizuar nenin 3 paragrafi 1 pika 2 në pjesën...

Departamenti i Shtetit: Vendimi për mbajtjen e zgjedhjeve në Ukrainë duhet të merret nga vetë ukrainasit

Departamenti i Shtetit: Vendimi për mbajtjen e zgjedhjeve në Ukrainë duhet të merret nga vetë ukrainasit

Uashington, 26 mars 2024 (MIA) - Qëndrimi i SHBA-së është se vendimi për mbajtjen e zgjedhjeve në Uk...

Lagard: Të dhënat e qershorit janë kyçe për vendimin e normës së interesit

Lagard: Të dhënat e qershorit janë kyçe për vendimin e normës së interesit

Frankfurt, 20 mars 2024 (MIA) - Të dhënat nga qershori do të jenë kyçe për vendimin e Bankës Qendror...

Është marrë vendim për uljen e koeficientëve të pagave për funksionarët, të cilët i ka emëruar Qeveria

Është marrë vendim për uljen e koeficientëve të pagave për funksionarët, të cilët i ka emëruar Qeveria

Shkup, 20 mars 2024 (MIA) - Vendim, me të cilën janë ulur koeficientët për llogaritjen e pagës së fu...

Gjykata e Apelit e pranoi ankesën e Mijallkovit, Gjykata Penale sërish do të vendosë për kërkesën e tij për lirim me kusht

Gjykata e Apelit e pranoi ankesën e Mijallkovit, Gjykata Penale sërish do të vendosë për kërkesën e tij për lirim me kusht

Shkup, 12 mars 2024 (MIA) – Gjykata e Apelit në Shkup e pranoi ankesën e ish-drejtorit të DSK-së, Sa...

Hasani: Vendimi i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës është tregues i qartë për përparimin e konsiderueshëm të Shqipërisë

Hasani: Vendimi i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës është tregues i qartë për përparimin e konsiderueshëm të Shqipërisë

Tiranë, 8 mars 2024 (MIA)  - Ministri  për Evropë dhe Punë të Jashtme, Igli Hasani, sot re...

ISHSSH: Ndalesë për fëmijë të pavaksinuar në kopshte nga e hëna

ISHSSH: Ndalesë për fëmijë të pavaksinuar në kopshte nga e hëna

Shkup, 8 mars 2024 (MIA) - Inspektorati shtetëror sanitar dhe shëndetësor (ISHSSH) sot ka marrë vend...

ZGJEDHJET 2024/ Kompletohet përbërja e KSHZ-së, Abdush Demiri zgjidhet anëtar i Komisionit

ZGJEDHJET 2024/ Kompletohet përbërja e KSHZ-së, Abdush Demiri zgjidhet anëtar i Komisionit

Shkup, 28 shkurt 2024 (MIA) - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut pasditen e sotme në kuadë...

Gjykata kushtetuese e hoqi pjesën e

Gjykata kushtetuese e hoqi pjesën e "nacionalitetit" në Ligjin për evidencën amë

Shkup, 28 shkurt 2024 (MIA) - Gjykata kushtetuese në mbledhjen e sotme solli vendim me të cilin...

Bekteshi: Nuk do të vazhdohet masa për çmime të garantuara, do të presim miratimin e ligjit për ndalesën e praktikave të padrejta tregtare

Bekteshi: Nuk do të vazhdohet masa për çmime të garantuara, do të presim miratimin e ligjit për ndalesën e praktikave të padrejta tregtare

Shkup, 27 shkurt 2024 (MIA) - Ministria e Ekonomisë nuk do ta vazhdojë masën e çmimeve të garantuara...

FSSHRMV: Vendimi për Leonid Indovin nuk është përfundimtar, mund të kontestohet

FSSHRMV: Vendimi për Leonid Indovin nuk është përfundimtar, mund të kontestohet

 Shkup, 21 shkurt 2024 (MIA)  - Pas reagimeve në opinion lidhur me mjekimin e të riut Leon...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR