• e martë, 21 maj 2024
Demiri dhe Manoleva: Spitali Shën Erazmus në Ohër është shembull i institucionit që investon në pajisje të reja dhe forcimin e stafit

Demiri dhe Manoleva: Spitali Shën Erazmus në Ohër është shembull i institucionit që investon në pajisje të reja dhe forcimin e stafit

Ohër, 28 mars 2024 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë, dr. Ilir Demiri, së bashku me zëvendësministren,...

Protestë e specializantëve, vijon takimi me përfaqësues të Ministrisë së Shëndetësisë

Protestë e specializantëve, vijon takimi me përfaqësues të Ministrisë së Shëndetësisë

Shkup, 27 mars 2024 (MIA) - Mjekët specializantë që protestuan sot para Ministrisë së Shëndetësisë k...

Demiri: Sektori i shëndetësisë ka punonjëse të guximshme dhe të përkushtuara shëndetësor me të cilat duhet të jemi krenarë

Demiri: Sektori i shëndetësisë ka punonjëse të guximshme dhe të përkushtuara shëndetësor me të cilat duhet të jemi krenarë

Shkup, 8 mars 2024 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë, dr. Ilir Demiri, thekson se shëndetësia ka punon...

Ministria e Shëndetësisë i pranoi rekomandimet nga Komisioni për sëmundje ngjitëse për kollën e mirë, ISHSH do të kryejë kontrollet

Ministria e Shëndetësisë i pranoi rekomandimet nga Komisioni për sëmundje ngjitëse për kollën e mirë, ISHSH do të kryejë kontrollet

Shkup, 6 mars 2024 (MIA) - Ministria e Shëndetësisë sot pasdite informoi se i pranon rekomandim...

Sindikata e pavarur e punonjësve shëndetësorë paralajmëron protesta nëse nuk ka harmonizim të pagave me pagën minimale

Sindikata e pavarur e punonjësve shëndetësorë paralajmëron protesta nëse nuk ka harmonizim të pagave me pagën minimale

Shkup, 25 shkurt 2024 (MIA) - Sindikata e pavarur e punonjësve shëndetësorë, stafi administrativ tek...

Ministria e Shëndetësisë: Petliçkovski edhe më tej e kryen funksionin e kryetarit të Komisionit për Sëmundje Infektive

Ministria e Shëndetësisë: Petliçkovski edhe më tej e kryen funksionin e kryetarit të Komisionit për Sëmundje Infektive

Shkup, 20 shkurt 2024 (MIA)  - Dr. Aleksandar Petliçkovski nuk është shkarkuar nga funksioni i...

Konkursi për punësim në shëndetësi pas zgjedhjeve, deri atëherë vazhdohen kontratat në vepër

Konkursi për punësim në shëndetësi pas zgjedhjeve, deri atëherë vazhdohen kontratat në vepër

Shkup, 15 shkurt 2024 (MIA) - Është finalizuar dje, të gjithë punonjësit shëndetësorë të cilët punoj...

Sindikatat kërkojnë që ministri i ri i Shëndetësisë t'i nënshkruajë anekset e miratuara nga Qeveria

Sindikatat kërkojnë që ministri i ri i Shëndetësisë t'i nënshkruajë anekset e miratuara nga Qeveria

Shkup, 12 shkurt 2024 (MIA) - Sindikata e Klinikës dhe asaj Profesionale sot në konferencë për media...

Manoleva: Zëvendësministrja plotësuese e Financave e bllokon punësimin e 1.117 personave në shëndetësinë publike

Manoleva: Zëvendësministrja plotësuese e Financave e bllokon punësimin e 1.117 personave në shëndetësinë publike

Shkup, 12 shkurt 2024 (MIA) - Shpreh shqetësim serioz për shkak të sjelljes së papërgjegjshme të zëv...

Mexhiti: Do të përgatitet një strategji kombëtare për vitin 2023-2030 për përballimin e rezistencës antimikrobike

Mexhiti: Do të përgatitet një strategji kombëtare për vitin 2023-2030 për përballimin e rezistencës antimikrobike

Shkup, 29 janar 2024 (MIA) - Në përballimin e rezistencës antimikrobike...

Paneli: Strategjia për shëndetin mendor të të rinjve, digjitalizimi i arsimit dhe mbrojtja e fëmijëve në fokus këtë vit

Paneli: Strategjia për shëndetin mendor të të rinjve, digjitalizimi i arsimit dhe mbrojtja e fëmijëve në fokus këtë vit

Shkup, 23 janar 2024 (MIA) - Ne i kushtojmë vëmendje të veçantë të rinjve përmes të gjitha politikav...

ESHR: Dyfish është rritur numri i aparateve për rezonancë magnetike, vëllimi i shërbimeve ndaj qytetarëve afërsisht i njëjtë

ESHR: Dyfish është rritur numri i aparateve për rezonancë magnetike, vëllimi i shërbimeve ndaj qytetarëve afërsisht i njëjtë

Shkup, 23 janar 2024 (MIA) - Edhe përkundër përparimit të arritur në sigurimin e shtatë aparateve të...

Ministri i Shëndetësisë Mexhiti paralajmëron 22 makina të reja për ndihmë urgjente mjekësore dhe punësime

Ministri i Shëndetësisë Mexhiti paralajmëron 22 makina të reja për ndihmë urgjente mjekësore dhe punësime

Shkup, 29 dhjetor 2023 (MIA) - Makina të reja për ndihmë emergjente dhe punësim në shëndetësi në mba...

Spitali i fëmijëve

Spitali i fëmijëve "Kozle" shndërrohet në një klinikë universitare me veprimtari të zgjeruar

Shkup, 22 dhjetor 2023 (MIA) - Me vendim të Qeverisë nga 24 tetori, spitali i fëmijëve "...

Prej sot transport me helikopter falas për rastet më urgjente

Prej sot transport me helikopter falas për rastet më urgjente

Manastir, 17 dhjetor 2023 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, i Shëndetësisë F...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR