• e martë, 16 korrik 2024
Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Nën moton "Hapi i parë drejt karrierës suaj", Bordi i studentëve evropi...

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Nën moton "Hapi i parë drejt karrierës suaj", Bordi i studentëve evropi...

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Nën moton "Hapi i parë drejt karrierës suaj", Bordi i studentëve evropi...

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Nën moton "Hapi i parë drejt karrierës suaj", Bordi i studentëve evropi...

AHK Maqedonia e Veriut organizon panair për punësim dhe karrierë në ditën e dytë të SUBEX

AHK Maqedonia e Veriut organizon panair për punësim dhe karrierë në ditën e dytë të SUBEX

Shkup, 25 mars 2024 (MIA) – Për të dytin vit radhazi, sot dhe nesër, mbahet ngjarja e biznesit SUBEX...

Plani operativ për punësim, i parashikuar në dy miliardë denarë, do të përfshijë mbi 15.000 të papunë

Plani operativ për punësim, i parashikuar në dy miliardë denarë, do të përfshijë mbi 15.000 të papunë

Shkup, 12 mars 2024 (MIA) - Dy miliardë denarë për mbi 15.000 të papunë janë paraparë me Planin oper...

Konkursi për punësim në shëndetësi pas zgjedhjeve, deri atëherë vazhdohen kontratat në vepër

Konkursi për punësim në shëndetësi pas zgjedhjeve, deri atëherë vazhdohen kontratat në vepër

Shkup, 15 shkurt 2024 (MIA) - Është finalizuar dje, të gjithë punonjësit shëndetësorë të cilët punoj...

Petrovska: Nëse konkurset për punësim nuk përfundojnë deri në shpalljen e zgjedhjeve, do të stopohen dhe do të vazhdojnë pas procesit zgjedhor

Petrovska: Nëse konkurset për punësim nuk përfundojnë deri në shpalljen e zgjedhjeve, do të stopohen dhe do të vazhdojnë pas procesit zgjedhor

Shkup, 18 janar 2024 (MIA) - Plotësimi i kapaciteteve të Armatës së Maqedonisë së Veriut zhvillohet...

Mexhiti: Punojmë në ngritjen e vetëdijes për vaksinimin kundër fruthit dhe mbajtjes së  kuadrit shëndetësor në vend

Mexhiti: Punojmë në ngritjen e vetëdijes për vaksinimin kundër fruthit dhe mbajtjes së kuadrit shëndetësor në vend

Shkup, 20 dhjetor 2023 (MIA) - Me të vërtetë është koha përfundimtare për atë mentalitet, qëndrimi s...

Një e katërta e të rinjve evropianë punojnë gjatë shkollimit

Një e katërta e të rinjve evropianë punojnë gjatë shkollimit

 Bruksel, 29 shtator 2023 (MIA) - Vetëm 25 për qind e të rinjve evropianë të moshës prej 15 der...

"Behtel dhe Enka"“ në Prilep ofrojnë vende pune për më shumë profile të nevojshme për ndërtimin e autostradës Prilep-Manastir

Prilep, 14 shtator 2023 (MIA) - Kompania "Behtel dhe Enka" sot ka hapur një tendë në qendrën e...

Konsorciumi

Konsorciumi "Behtel dhe Enka" organizon "Panair për Punësim"

Shkup, 15 gusht 2023 (MIA) - "Panair për Punësim" organizon konsorciumi "Behtel dhe Enka" e cila i n...

Anketë e Detektorit: Gratë dhe burrat janë të barabartë, por ekziston diskriminim gjinor gjatë punësimit 

Anketë e Detektorit: Gratë dhe burrat janë të barabartë, por ekziston diskriminim gjinor gjatë punësimit 

Shkup, 7 maj 2023 (MIA) - Gratë dhe burrat janë të barabartë, por megjithatë ekziston diskriminim gj...

Ministri Mexhiti paralajmëroi punësime të reja në sektorin e shëndetësisë

Ministri Mexhiti paralajmëroi punësime të reja në sektorin e shëndetësisë

Shkup, 7 prill 2023 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti ka paralajmëruar punësime të rej...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR