• e hënë, 22 prill 2024
Pas takimit me Gutereshin në Samitin e BE-së, u njoftua bashkëpunimi me KB-në për të përballuar sfidat urgjente në botë

Pas takimit me Gutereshin në Samitin e BE-së, u njoftua bashkëpunimi me KB-në për të përballuar sfidat urgjente në botë

Bruksel, 23 mars 2023 (MIA) - Samiti i Bashkimit Evropian filloi sot me...

Ageler: Nën hetime janë politikanë, njerëz të drejtësisë dhe biznesmenë

Ageler: Nën hetime janë politikanë, njerëz të drejtësisë dhe biznesmenë

Shkup, 23 mars 2023 (MIA) - Shtetet e Bashkuara të Amerikës nuk kanë publikuar ende emrat e personav...

Bekteshi: Prodhuesit vendor të miellit do të ulin çmimet javën e ardhshme

Bekteshi: Prodhuesit vendor të miellit do të ulin çmimet javën e ardhshme

Shkup, 23 mars 2023 (MIA) - Prodhuesit e miellit në vend javën e ardhshme do ta ulin edhe më shumë ç...

Për rindërtimin dhe rimëkëmbjen e Ukrainës nevojiten 383 miliardë euro, vlerësuan Qeveria ukrainase,  Banka Botërore, KE-ja dhe KB-ja

Për rindërtimin dhe rimëkëmbjen e Ukrainës nevojiten 383 miliardë euro, vlerësuan Qeveria ukrainase, Banka Botërore, KE-ja dhe KB-ja

Bruksel, 23 mars 2023 (MIA) - Ko...

Turqia: Komisioni Parlamentar miratoi projektligjin për hyrjen e Finlandës në NATO

Turqia: Komisioni Parlamentar miratoi projektligjin për hyrjen e Finlandës në NATO

Udhëheqësit e BE-së të gatshëm të mbështesin blerjen e përbashkët të municioneve për Ukrainën

Udhëheqësit e BE-së të gatshëm të mbështesin blerjen e përbashkët të municioneve për Ukrainën

Bruksel, 23 mars 2023 (MIA) - Ud...

Niniste ka përfunduar zyrtarisht kandidaturën e Finlandës për anëtarësim në NATO

Niniste ka përfunduar zyrtarisht kandidaturën e Finlandës për anëtarësim në NATO

Helsinki, 23 mars 2023 (MIA) - Presidenti finlandez Sauli Niniste përfundoi sot zyrtarisht kandidatu...

Dënim nga BE-ja për kërcënimin e Medvedevit ndaj Gjykatës Ndërkombëtare Penale

Dënim nga BE-ja për kërcënimin e Medvedevit ndaj Gjykatës Ndërkombëtare Penale

Bruksel, 23 mars 2023 (MIA) -

Lista serbe për bojkotin e zgjedhjeve lokale: Mosbesimi i serbëve të Kosovës ndaj Kurtit është betonuar

Lista serbe për bojkotin e zgjedhjeve lokale: Mosbesimi i serbëve të Kosovës ndaj Kurtit është betonuar

Prishtinë, 23 mars 2023 (MIA) -...

MIA Flesh

MIA Flesh

18:00/ 23 mars/ 2023 Shkup - Gjykata e Apelit Shkup e refuzoi si të pabazë...

U nënshkrua Deklarata e grave lidere për qeverisje të mirë dhe anti-korrupsion në Evropën Juglindore

U nënshkrua Deklarata e grave lidere për qeverisje të mirë dhe anti-korrupsion në Evropën Juglindore

Shkup, 23 mars 2023 (MIA) - Fuqizimi i grave në politikë, lidershipi i fuqishëm, rrjetëzimi dhe bara...

Bajden dhe zonja e parë e SHBA-së i përshëndetën myslimanët për muajin e shenjtë të Ramazanit

Bajden dhe zonja e parë e SHBA-së i përshëndetën myslimanët për muajin e shenjtë të Ramazanit

Uashington, 23 mars 2023 (MIA)

Alternativa me propozim për një amendament kushtetues për mosvjetërsimin e veprave penale të funksionarëve

Alternativa me propozim për një amendament kushtetues për mosvjetërsimin e veprave penale të funksionarëve

Shkup, 23 mars...

Në Universitetin e Tetovës u organizua panel diskutimi për gratë në biznes

Në Universitetin e Tetovës u organizua panel diskutimi për gratë në biznes

Tetovë, 23 mars 2023 (MIA) - Panel diskutimi, me temë: “Gratë në biznes: përparësitë, sfidat dhe mun...

ISHT: Janë kryer më shumë se 650 kontrolle, janë lëshuar mbi 175 urdhërpagesa sanksionuese në vlerë prej mbi 6.230.000 denarë.

ISHT: Janë kryer më shumë se 650 kontrolle, janë lëshuar mbi 175 urdhërpagesa sanksionuese në vlerë prej mbi 6.230.000 denarë.

 Shkup, 23 mars 2023 (MIA) - Inspektorati Shtetëror i Tregut (ISHT) nga data 13.03 deri më...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR