• среда, 17 јули 2024
Герила акција кај фонтаната „Лотус” во Градски парк, поставена макета - конструкција на јавен тоалет

Герила акција кај фонтаната „Лотус” во Градски парк, поставена макета - конструкција на јавен тоалет

Скопје, 18 мај 2024 (МИА) - Кај фонтаната „Лотус” во Градски парк утрово е поставена макета - констр...

Пемза за делотворно чистење бигор во тоалетната школка

Пемза за делотворно чистење бигор во тоалетната школка

Лос Анџелес, 1 април 2024 (МИА) - Каменецот го има во многу места во домот каде што има вода или вла...

Четворица обвинети за кражбата на сатиричниот златен тоалет посветен на Черчил

Четворица обвинети за кражбата на сатиричниот златен тоалет посветен на Черчил

Оксфорд, 9 ноември 2023 (МИА) - Неколку години по кражбата на ВЦ-школката од 18-каратно злато, од па...

Хигиеничарка наплаќала пред тоалет во Штутгарт и незаконски заработила неколку илјади евра

Хигиеничарка наплаќала пред тоалет во Штутгарт и незаконски заработила неколку илјади евра

Штутгарт, 13 октомври 2023 (МИА) - Полицијата во Германија, поведе истрага против х...

Авион принудно слетал во Австрија, оти патник „заглавил“ в тоалет

Авион принудно слетал во Австрија, оти патник „заглавил“ в тоалет

Виена, 13 септември 2021 (МИА) - Авион со 134 луѓе во себе, во саботата бил принуден на непланирано сле...

Два проценти од граѓаните на ЕУ немаат сопствен тоалет

Два проценти од граѓаните на ЕУ немаат сопствен тоалет

Брисел, 18 ноември 2020 (МИА) -

МВС добива нов тоалет од 23 милиони долари (видео)

МВС добива нов тоалет од 23 милиони долари (видео)

Хјустон, 2 октомври 2020...

ЕСА: Астронаут в тоалет (видео)

ЕСА: Астронаут в тоалет (видео)

Париз, 19 мај 2020 (МИА) - Европската вселенска агенција ЕСА објави видео на кое астронаутката Саманта...

Нолито: Жена ми купи камион тоалетна хартија

Нолито: Жена ми купи камион тоалетна хартија

Севиља, 25 март 2020 (МИА) - Крилото на Севиља, Нолито раскажува како оди неговиот секојдневен живот, в...

Јапонец уапсен зашто го оставил својот кремиран татко во јавен тоалет

Јапонец уапсен зашто го оставил својот кремиран татко во јавен тоалет

Toкиo, 21 јануари 2020 (МИА) - Еден човек е уапсен во Јапонија откако, наводно - намерно ги оставил кре...

Image

Остани поврзан