• вторник, 16 јули 2024
Спасовски: Има повеќе причини за поразот на СДСМ, ниту еден пратеник од СДСМ нема да го поддржи мнозинството

Спасовски: Има повеќе причини за поразот на СДСМ, ниту еден пратеник од СДСМ нема да го поддржи мнозинството

Скопје, 23 мај 2024 (МИА) - Поранешниот министер за внатрешни работи, а сега избран за пратеник од С...

Спасовски: Борбата на Делчев беше за Македонија со европска иднина

Спасовски: Борбата на Делчев беше за Македонија со европска иднина

СООПШТЕНИЕ Скопје, 4 мај 2024 Носителот на листа на кандидати за пр...

Спасовски: Просечна плата од 1.100 евра и минимална плата од 600 евра

Спасовски: Просечна плата од 1.100 евра и минимална плата од 600 евра

Скопје, 2 мај 2024 Носителот на листа на кандидати за пратеници од ИЕ2 предводена од СДСМ и...

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Спасовски спие мирно со сознанието дека има драконски казни за дела кои не ги направиле на 27 април

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Спасовски спие мирно со сознанието дека има драконски казни за дела кои не ги направиле на 27 април

Скопје, 27 април 2024 На изборите на 8 мај се одлучува дали оваа криминална влада ќе биде по...

Спасовски: Да не се заборави 27 април - најцрниот датум во историјата на македонската демократија

Спасовски: Да не се заборави 27 април - најцрниот датум во историјата на македонската демократија

Скопје, 27 април 2024 (МИА) - Носителот во Втората изборна единица на СДСМ Оливер Спасовски денеска...

Спасовски: Во следните четири години излез на домашните компании на европскиот пазар од 500 милиони луѓе

Спасовски: Во следните четири години излез на домашните компании на европскиот пазар од 500 милиони луѓе

Скопје, 22 април 2024 Носителот на листата за ИЕ 2 на Коалицијата за европска иднина, Оливер...

Спасовски: Минимална плата од 600 евра и просечна плата од 1100 евра во идниот мандат

Спасовски: Минимална плата од 600 евра и просечна плата од 1100 евра во идниот мандат

Скопје, 20 април 2024   Носителот на листа на кандидати за пратеници од Изборна...

Спасовски од Куманово: Надминати кризите, енергетските компании во раце на граѓаните

Спасовски од Куманово: Надминати кризите, енергетските компании во раце на граѓаните

Куманово, 20 април 2024 (МИА) - Носителот на листата од изборната единица 2 на Коалицијата „За европ...

Спасовски на средба со пензионери од Куманово: Минимална пензија од 20.000 денари и просечна пензија од 30.000 денари

Спасовски на средба со пензионери од Куманово: Минимална пензија од 20.000 денари и просечна пензија од 30.000 денари

СООПШТЕНИЕ Скопје, 19 април 2024 Носителот на листа на кандидати за...

Спасовски од Куманово: Преку преговори со ЕУ до европски квалитет за живот

Спасовски од Куманово: Преку преговори со ЕУ до европски квалитет за живот

Куманово, 19 април 2024 (МИА) - Време е за подобро и повеќе, за имплементирање на европските стандар...

Спасовски од Куманово: Да ја зачуваме слободата и демократијата и да ја трасираме иднината!

Спасовски од Куманово: Да ја зачуваме слободата и демократијата и да ја трасираме иднината!

Скопје, 18 април 2024 Носителот на листа на кандидати за пратеници од Изборна единица 2, пре...

Спасовски: Кумановци најдобро знаат со Стево имаме европска иднина, а со лажните патриоти повторна изолација

Спасовски: Кумановци најдобро знаат со Стево имаме европска иднина, а со лажните патриоти повторна изолација

Скопје, 14 април 2024 Носителот на листа за пратеници од Изборна единица 2, предводена о...

Спасовски со младите од Куманово: Пендаровски е единствен кандидат кој го застапува европскиот концепт

Спасовски со младите од Куманово: Пендаровски е единствен кандидат кој го застапува европскиот концепт

Скопје, 10 април 2024  Носителот на Изборната единица 2 од СДСМ и Коалицијата за европс...

Спасовски: Минимална пензија од 20.000 денари и просечна пензија од 30.000 денари

Спасовски: Минимална пензија од 20.000 денари и просечна пензија од 30.000 денари

Скопје, 9 април 2024  Носителот на изборната единица 2 од СДСМ, денеска со пензионерите...

Спасовски: Минимална пензија од 20.000 денари и просечна од 30.000 денари, двојна победа за европски живот во Македонија

Спасовски: Минимална пензија од 20.000 денари и просечна од 30.000 денари, двојна победа за европски живот во Македонија

7 април 2024 Носителот на листа на кандидати за пратеници од СДСМ и Kоалицијата за европска...

Image

Остани поврзан