• среда, 19 јуни 2024
Мицкоски од М.Каменица: Со платформа „1198“ ќе се решат проблемите на граѓаните

Мицкоски од М.Каменица: Со платформа „1198“ ќе се решат проблемите на граѓаните

Македонска Каменица, 20 април 2024 (МИА) - ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата денеска одржаа митинг во Македон...

Македонска Каменица го одбележува Денот на рударите, Денот на Општината и верскиот празник Успение на Пресвета Богородица

Македонска Каменица го одбележува Денот на рударите, Денот на Општината и верскиот празник Успение на Пресвета Богородица

Македонска Каменица, 28 август 2023 (МИА) - Во Македонска Каменица денеска се слави тројниот празник...

Се поставуваат нови водоводни линии во Индустриската зона во Македонска Каменица

Се поставуваат нови водоводни линии во Индустриската зона во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 5 август 2023 (МИА) - Во Македонска Каменица во тек е поставување на нови водов...

Се проширува водоводната и канализациската мрежа во Стара Каменица, во Македонска Каменица

Се проширува водоводната и канализациската мрежа во Стара Каменица, во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 26 јули 2023 (МИА) - Во Македонска Каменица во тек се активности за проширување...

Поради трагичен настан, Ден на жалост утре во Македонска Каменица

Поради трагичен настан, Ден на жалост утре во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 19 јуни 2023 (МИА) - Во Македонска Каменица прогласен е Ден на жалост. Одлуката...

Крводарителска акција денеска во Делчево, утре во Македонска Каменица

Крводарителска акција денеска во Делчево, утре во Македонска Каменица

Делчево, 8 јуни 2023 (МИА) - Во организација на Општинската организација на Црвен крст денеска во Де...

Во Македонска Каменица се гради нов паркинг на барање на жителите од улица „Илинденска“

Во Македонска Каменица се гради нов паркинг на барање на жителите од улица „Илинденска“

Македонска Каменица, 1 јуни 2023 (МИА) - Во Македонска Каменица започна реализацијата на проектот за...

Нормализиран сообраќајот на регионалниот пат Делчево - Македонска Каменица

Нормализиран сообраќајот на регионалниот пат Делчево - Македонска Каменица

Делчево, 9 мај 2023 (МИА) - Сообраќајот на регионалниот пат Делчево - Македонска Каменица е нормализ...

Петар Митревски е најмладиот фудбалер кој заиграл во првиот тим на ФК ,,Каменица Саса

Петар Митревски е најмладиот фудбалер кој заиграл во првиот тим на ФК ,,Каменица Саса"

Македонска Каменица, 22 март 2023 (МИА) - Петар Митревски од Македонска Каменица  е фудбалер...

Крводарителски акции денеска и утре во Делчево и Македонска Каменица

Крводарителски акции денеска и утре во Делчево и Македонска Каменица

Делчево, 2 март 2023 (МИА) - Во Делчево и Македонска Каменица денеска и утре се одржува крводарителс...

Британскиот амбасадор Метју Ларсон во работна посета на Македонска Каменица

Британскиот амбасадор Метју Ларсон во работна посета на Македонска Каменица

Македонска Каменица, 15 ноември 2022 (МИА) - Во работна посета на О...

Нормализирано водоснабдувањето во Македонска Каменица

Нормализирано водоснабдувањето во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 9 ноември 2022 (МИА) - Саниран е дефектот на г...

Во каменичкото Суво Маало се решава проблемот со атмосферската канализација

Во каменичкото Суво Маало се решава проблемот со атмосферската канализација

Заврши првиот фестивалски ден на градскиот плоштад во Македонска Каменица

Заврши првиот фестивалски ден на градскиот плоштад во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 8 октомври 2022 (МИА) - Со настапите на Петар Грашо, Игор Џамбазов и Гуру Харе, КУ...

Се градат водоводни приклучни линии и станици во каменичката населба Павлиш Дол

Се градат водоводни приклучни линии и станици во каменичката населба Павлиш Дол

Македонска Каменица, 12 септември 2022 (МИА) - Јавното претпријатие ,,Камена Река" од Македонска Камени...

Image

Остани поврзан