• среда, 17 јули 2024
Средба на министерот Мисајловски со амбасадорот на Турција, Фатих Улусој

Средба на министерот Мисајловски со амбасадорот на Турција, Фатих Улусој

Скопје, 17 јули 2024 (МИА) - Попладнево во Министерството за одбрана, министерот Владо Мисајловски

Јаневска-Гир: Посветено работиме да создадеме европски образовен систем за учениците

Јаневска-Гир: Посветено работиме да создадеме европски образовен систем за учениците

Скопје, 17 јули 2024 (МИА) - Министерката за образование и наука Весна Јаневска денеска остварила ра...

Средба на министерот Перински со градоначалниците од Пелагонискиот плански регион

Средба на министерот Перински со градоначалниците од Пелагонискиот плански регион

Скопје, 17 јули 2024 (МИА) - Во серијата состаноци со градоначалниците, министерот за локална самоуп...

Средба на министерот Минчев со претседателот на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација Јадровски

Средба на министерот Минчев со претседателот на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација Јадровски

Скопје, 17 јули 2024 (МИА) - Министерот за јавна администрација, Горан Минчев денеска одржа средба с...

Претседателката Сиљановска Давкова прими членови на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација

Претседателката Сиљановска Давкова прими членови на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација

Скопје, 17 јули 2024 (МИА) - Претседателката на државата Гордана Сиљановска Давкова денеска примила...

Претседателот на Собранието Гаши се сретна со амбасадорката на Украина Лариса Дир

Претседателот на Собранието Гаши се сретна со амбасадорката на Украина Лариса Дир

Скопје, 17 јули 2024 (МИА) - Претседателот на Собранието Африм Гаши оствари средба со украинската ам...

Средба на министерот Минчев со раководителот на СИГМА,  Баграт Тунјан

Средба на министерот Минчев со раководителот на СИГМА, Баграт Тунјан

Скопје, 17 јули 2024 (МИА) - Министерот за јавна администрација Горан М...

Средба Филков-Григоријан, тема досегашната соработка и идните проекти

Средба Филков-Григоријан, тема досегашната соработка и идните проекти

Скопје, 17 јули 2024 (МИА) - Министерот за правда Игор Филков оствари официјална средба со постојани...

Дурмиши - Туркменоглу: Поддршката од нашите партнери има голем придонес во економскиот и социјалниот развој на нашата држава

Дурмиши - Туркменоглу: Поддршката од нашите партнери има голем придонес во економскиот и социјалниот развој на нашата држава

Скопје 17 јули 2024 (МИА) - Министерот за економија и труд Бесар Дурмиши денеска оствари работна сре...

Костадиновски - Гир: Уставниот суд е клучен во обезбедувањето рамнотежа над трите гранки на власта

Костадиновски - Гир: Уставниот суд е клучен во обезбедувањето рамнотежа над трите гранки на власта

Скопје, 17 јули 2024 (МИА) - Претседателот на Уставниот суд Дарко Костадиновски и судиите Татјана Ва...

Министерката Божиновска се сретна со Бјорн Габриел од Европската инвестициска банка

Министерката Божиновска се сретна со Бјорн Габриел од Европската инвестициска банка

Скопје, 17 јули 2024 (МИА) - Министерката за енергетика, рударство и ми...

Амбасадорката Дир на средба со претседателот на Собранието, Гаши

Амбасадорката Дир на средба со претседателот на Собранието, Гаши

Скопје, 17 јули 2024 (МИА) - Амбасадорката на Украина, Лариса Дир денеска ќе го посети Собранието на...

Борис Џонсон се сретна со Трамп, не се сомнева во продолжувањето на американската поддршка за Украина

Борис Џонсон се сретна со Трамп, не се сомнева во продолжувањето на американската поддршка за Украина

Вашингтон, 17 јули 2024 (МИА) - Поранешниот премиер на Велика Британија, Борис Џонсон изјави дека „н...

Коп на проштална средба кај Коцевски: Честопати беше фрустрирачки да се работи тука

Коп на проштална средба кај Коцевски: Честопати беше фрустрирачки да се работи тука

Скопје, 16 јули 2024 (МИА) - Кадровскиот дефицит, недоволниот буџет за работа  на Обвинителство...

Андоновски – Kлековски: Забрзана дигитализација за поефективен здравствен систем

Андоновски – Kлековски: Забрзана дигитализација за поефективен здравствен систем

Скопје, 16 јули 2024 (МИА) - Како да се забрза процесот на дигитализација на здравствениот систем во...

Image

Остани поврзан