• петок, 14 јуни 2024
Посебен режим на сообраќај денеска и утре во Скопје

Посебен режим на сообраќај денеска и утре во Скопје

Скопје, 13 јуни 2024 (МИА) - Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека поради о...

Санкционирани 147 возачи во Скопје

Санкционирани 147 возачи во Скопје

Скопје, 8 јуни 2024 (МИА) - На територија на Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашн...

Посебен сообраќаен режим утре во Скопје поради одржување на атлетска трка

Посебен сообраќаен режим утре во Скопје поради одржување на атлетска трка

Скопје, 8 јуни 2024 (МИА) - Посебен соообраќаен режим ќе биде воведен утре од 06:30 до 11:30 часот в...

Санкционирани 124 возачи на територија на Скопје

Санкционирани 124 возачи на територија на Скопје

Скопје, 7 јуни 2024 (МИА) - На територија на Град Скопје во текот на вчерашниот ден изречени се 124...

Сообраќајот на автопатот Скопје - Велес пред Катланово пренасочен преку езерото Младост

Сообраќајот на автопатот Скопје - Велес пред Катланово пренасочен преку езерото Младост

Скопје, 6 јуни 2024 (МИА) - На автопатот Скопје - Велес пред Катланово се стопираат тешки моторни во...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

5 јуни 2024  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. И...

МВР: 198 санкции за сообраќајни прекршоци

МВР: 198 санкции за сообраќајни прекршоци

Скопје, 4 јули 2024 (МИА) - Во текот на вчерашниот ден во период од 09.00 до 13.00 часот од страна н...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 3 јуни 2024 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози....

Посебен режим на сообраќај во центарот на Скопје

Посебен режим на сообраќај во центарот на Скопје

Скопје, 2 јуни 2024 (МИА) - Поради одржување на ревијална трка на велосипеди, ролерки, тротинети, де...

Посебен режим на сообраќај поради трката „Вози право, вози здраво“

Посебен режим на сообраќај поради трката „Вози право, вози здраво“

Скопје, 1 јуни 2024 (МИА) - СВР Скопје ги известува граѓаните на Скопје дека утре од 11.00 до 12.00...

Во Скопје иречени 114 сообраќајни санкции

Во Скопје иречени 114 сообраќајни санкции

Скопје, 1 јуни 2024 (МИА) - Секторот за внатрешни работи Скопје продолжува со контролите во областа...

Во Скопје изречени 100 сообраќајни санкции

Во Скопје изречени 100 сообраќајни санкции

Скопје, 31 мај 2024 (МИА) - На територија на град Скопје изречени се вкупно 100 мерки од страна на С...

Изменет режим на сообраќај на автопатот А1, делница Петровец - Катланово

Изменет режим на сообраќај на автопатот А1, делница Петровец - Катланово

Скопје, 31 мај 2024 (МИА) - Од денеска воведена е времена измена на режимот на сообраќај на автопат...

Од утре изменет режим на сообраќај на делницата Петровец – Катланово

Од утре изменет режим на сообраќај на делницата Петровец – Катланово

Скопје, 30 мај 2024 (МИА) - Заради извршување градежни активности, од утре времено ќе биде изменет р...

Од утре изменет режим на сообраќај на автопат А1, делница Петровец - Катланово

Од утре изменет режим на сообраќај на автопат А1, делница Петровец - Катланово

Скопје, 30 мај 2024 (МИА) - Заради извршување на градежни активности, од утре времено ќе биде измене...

Image

Остани поврзан