• вторник, 28 мај 2024
До полноќ трае собирањето потписи за кандидатите за претседател на претстојните избори

До полноќ трае собирањето потписи за кандидатите за претседател на претстојните избори

Скопје, 8 март 2024 (МИА) - Собирањето потписи од граѓаните за кандидат...

ИЗБОРИ 2024/ ДИК: Заклучно со вчера 38.396 граѓани дале потписи за поддршка на претседателските кандидати

ИЗБОРИ 2024/ ДИК: Заклучно со вчера 38.396 граѓани дале потписи за поддршка на претседателските кандидати

Скопје, 27 февруари 2024 (МИА) - Според најновите објавени

ИЗБОРИ 2024/ ДИК: Заклучно со вчера 24.830 граѓани дале потписи за поддршка на претседателските кандидати

ИЗБОРИ 2024/ ДИК: Заклучно со вчера 24.830 граѓани дале потписи за поддршка на претседателските кандидати

Скопје, 26 февруари 2024 (МИА) - Според најновите објавени 

ИЗБОРИ 2024/ ДИК: Заклучно со вчера потпишани 14.360 граѓани, најмногу потписи за Османи, Димитриевски и Ванковска

ИЗБОРИ 2024/ ДИК: Заклучно со вчера потпишани 14.360 граѓани, најмногу потписи за Османи, Димитриевски и Ванковска

Скопје, 25 февруари 2024 (МИА) - Според најновите објавени

ИЗБОРИ 2024/ До ДИК досега седум изјави за прифаќање иницијатива за собирање потписи за кандидирање за претседател

ИЗБОРИ 2024/ До ДИК досега седум изјави за прифаќање иницијатива за собирање потписи за кандидирање за претседател

Скопје, 22 февруари 2024 (МИА) -  До Државната изборна комисија (ДИК) досега се поднесени вкупн...

Image

Остани поврзан