• вторник, 28 мај 2024
Претседателството на ДУИ почна состаноци за позиционирање по изборите

Претседателството на ДУИ почна состаноци за позиционирање по изборите

Тетово, 10 мај 2024 (МИА) - Демократската унија за интеграција (ДУИ) во...

Завршени општи претреси за неколку закони, ќе се гласа дополнително

Завршени општи претреси за неколку закони, ќе се гласа дополнително

Скопје, 26 март 2024 (МИА) - Пратениците денеска, во рамки на трите закажани седници, 131, 138. и 14...

Седници на три собраниски комисии

Седници на три собраниски комисии

Скопје, 26 март 2024 (МИА) - Во Собранието на Република Северна Македонија денеска седници треба да...

Седници на собраниските комисии за европски прашања и за финансирање и буџет

Седници на собраниските комисии за европски прашања и за финансирање и буџет

Скопје, 25 март 2024 (МИА) - Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за европски прашања и...

Седници на собраниските комисии за европски прашања и за финансирање и буџет

Седници на собраниските комисии за европски прашања и за финансирање и буџет

Скопје, 21 март 2024 (МИА) - Во Собранието за денеска се најавени седни...

Седници на две собраниски комисии

Седници на две собраниски комисии

Скопје, 20 март 2024 (МИА)  – Во Собранието денеска седници ќе одр...

Во Собранието закажани седници на три комисии

Во Собранието закажани седници на три комисии

Скопје, 19 март 2024 (МИА) - Во Собранието денеска се закажани седници...

На владина седница утврдени предлог-закони за обновливи извори на енергија и за енергетика

На владина седница утврдени предлог-закони за обновливи извори на енергија и за енергетика

Скопје, 12 март 2024 (МИА) - Текстовите на предлог-законите за обновливи извори на енергија и на Зак...

Комисиска расправа во Собранието за годишниот план за работата на ОТА

Комисиска расправа во Собранието за годишниот план за работата на ОТА

Скопје, 12 март 2024 (МИА) - Во Собранието за денеска се закажани седни...

Седници на две собраниски комисии

Седници на две собраниски комисии

Скопје, 7 март 2024 (МИА) - Во Собранието денеска седници ќе одржат Ком...

Седници на две собраниски комисии

Седници на две собраниски комисии

Скопје, 1 март 2024 (МИА) - Во Собранието за денеска се закажани седници на комисиите за прашања на...

Во Собранието седници на неколку комисии

Во Собранието седници на неколку комисии

Скопје, 22 февруари 2024 (МИА) - Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за политички сист...

Закажани продолженија на пет пленарни седници

Закажани продолженија на пет пленарни седници

Скопје, 22 февруари 2024 (МИА) - Во Собранието денеска се закажани продолженија на пет пленарни седн...

Седници на две собраниски тела

Седници на две собраниски тела

Скопје, 13 февруари 2024 (МИА) -  Во Собранието денеска седници ќе...

Собранието работи без доволен број пратеници за гласање по предлози од три седници

Собранието работи без доволен број пратеници за гласање по предлози од три седници

Скопје, 6 февруари 2024 (МИА) – Собранието денеска работи без доволен б...

Image

Остани поврзан