• недела, 19 мај 2024
Управен суд расправаше по тужбата на решението за прегласувње во ИМ 1202 во Крушево

Управен суд расправаше по тужбата на решението за прегласувње во ИМ 1202 во Крушево

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) - Управниот суд на јавна седница денеска расправаше по тужбата од Коалициј...

Управен одржа јавна расправа по тужбата на решението за прегласувње во ИМ 1194 во Крушево

Управен одржа јавна расправа по тужбата на решението за прегласувње во ИМ 1194 во Крушево

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) -  Управниот суд на јавна седница денеска расправаше по тужбата од Ко...

Јавна расправа на Управниот суд за тужбата од Коалицијата „Вреди“

Јавна расправа на Управниот суд за тужбата од Коалицијата „Вреди“

Скопје, 16 мај 2024 (МИА) – Управниот суд на Република Северна Македонија попладне во 17:30 часот ќе...

Советот за безбедност на ОН денеска ќе расправа за Босна и Херцеговина

Советот за безбедност на ОН денеска ќе расправа за Босна и Херцеговина

Сараево, 30 април 2024 (МИА) - Ситуацијата во Босна и Херцеговина е тема за која вечерва ќе разговар...

Јавна расправа на Управниот суд за тужбата од Академијата за судии и јавни обвинители

Јавна расправа на Управниот суд за тужбата од Академијата за судии и јавни обвинители

Скопје, 13 април 2024 (МИА) - Управниот суд соопшти дека денеска во 14:30 часот ќе одржи јавна распр...

Измените на Законот за академија за судии и јавни обвинители и Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го поминаа комисискиот филтер во Собрание

Измените на Законот за академија за судии и јавни обвинители и Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го поминаа комисискиот филтер во Собр...

Скопје, 20 февруари 2024 (МИА) – Предлог измените на Законот за академија за судии и јавни обвинител...

Заврши расправата за разрешувањето на министерот за здравство Меџити

Заврши расправата за разрешувањето на министерот за здравство Меџити

Скопје, 9 февруари 2024 (МИА) - Собранието ја заврши расправата по предлогот за разрешување на минис...

Собраниска расправа за разрешување на министерот за здравство

Собраниска расправа за разрешување на министерот за здравство

Скопје, 9 февруари 2024 (МИА) - Триесет и шестмина пратеници се пријавени за збор за разрешувањето н...

Собранието расправаше за избор на државен јавен обвинител, продолжението на расправата дополнително ќе биде закажано

Собранието расправаше за избор на државен јавен обвинител, продолжението на расправата дополнително ќе биде закажано

Скопје, 8 февруари 2024 (МИА) – Собранието во рамките на попладневниот дел од денешната работа по дн...

Комисијата за економски прашања го разгледува Предлог-финансискиот план на РКЕ за 2024 година

Комисијата за економски прашања го разгледува Предлог-финансискиот план на РКЕ за 2024 година

Скопје, 1 февруари 2024 (МИА) – Собраниската Комисија за економски праш...

Демократски сојуз: Владата на утрешната седница да отвори расправа за важноста на личните документи

Демократски сојуз: Владата на утрешната седница да отвори расправа за важноста на личните документи

15 јануари 2024  Демократскио...

Почна амандманската расправа за измените на Законот за игрите на среќа и за забавните игри

Почна амандманската расправа за измените на Законот за игрите на среќа и за забавните игри

Скопје, 10 јануари 2024 (МИА) – Собраниската Комисија за европски прашања како матично тело на денеш...

Втор ден општа расправа по Дополнетиот предлог буџет за 2024 година

Втор ден општа расправа по Дополнетиот предлог буџет за 2024 година

Скопје, 25 декември 2023 (МИА) - Собранието во рамки на денешното продолжение на 135. седница втор д...

Во Собранието расправа за Дополнетиот предлог буџет за 2024, продолжува в понеделник

Во Собранието расправа за Дополнетиот предлог буџет за 2024, продолжува в понеделник

Скопје, 22 декември 2023 (МИА) - Во Собранието денеска се одржа расправа по Дополнетиот предлог Буџе...

Се одржа јавна расправа за буџетот на Општина Тетово, граѓаните бараат подобра инфраструктура

Се одржа јавна расправа за буџетот на Општина Тетово, граѓаните бараат подобра инфраструктура

Тетово, 22 декември 2022 (МИА) - Граѓаните на Општина Тетово присутни н...

Image

Остани поврзан