• среда, 17 јули 2024
Стопанска Триоги триатлон во Скопје, посебен режим на сообраќајот

Стопанска Триоги триатлон во Скопје, посебен режим на сообраќајот

Скопје, 19 мај 2024 (МИА) - Вкупно 300 учесници од шест земји се пријав...

Во Скопје утре посебен режим на сообраќај  поради симулациска вежба „Хуманитарен одговор 2023“

Во Скопје утре посебен режим на сообраќај  поради симулациска вежба „Хуманитарен одговор 2023“

Скопје, 17 октомври 2023 (МИА) - Министерството за внатрешни работи информира дека поради симулациск...

Посебен режим на сообраќај во Скопје поради протест пред Влада

Посебен режим на сообраќај во Скопје поради протест пред Влада

Скопје, 12 септември 2023 (МИА) - Министерството за внатрешни работи информира дека денеска во перио...

Поради протест пред Влада, вечерва и утре посебен режим на сообраќај

Поради протест пред Влада, вечерва и утре посебен режим на сообраќај

Скопје, 11 септември 2023 (МИА) - Министерството за внатрешни работи информира дека поради одржување...

Посебен режим на сообраќај за велигденските празници во Скопје

Посебен режим на сообраќај за велигденските празници во Скопје

Скопје, 15 април 2023 (МИА) - Денеска и утре...

Посебен режим на сообраќај за велигденските празници во Скопје

Посебен режим на сообраќај за велигденските празници во Скопје

Скопје, 14 април 2023 (МИА) - Утре и задутре...

Посебен режим на сообраќај денеска во општина Аеродром

Посебен режим на сообраќај денеска во општина Аеродром

Скопје, 26 март 2023 (МИА) -  Поради најавен ракометен натпревар, вечер со...

Посебен режим на сообраќај на Водно

Посебен режим на сообраќај на Водно

Скопје, 26 март 2023 (МИА) - Поради најавена атлетска трка, Единицата за безбедност на...

Посебен режим на сообраќај утре во општина Аеродром

Посебен режим на сообраќај утре во општина Аеродром

Скопје, 25 март 2023 (МИА) -  Поради најавен ракометен натпревар утре, со п...

Image

Остани поврзан