• вторник, 28 мај 2024
Седници на три собраниски комисии

Седници на три собраниски комисии

Скопје, 26 март 2024 (МИА) - Во Собранието на Република Северна Македонија денеска седници треба да...

Седници на собраниските комисии за европски прашања и за финансирање и буџет

Седници на собраниските комисии за европски прашања и за финансирање и буџет

Скопје, 25 март 2024 (МИА) - Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за европски прашања и...

Седници на собраниските комисии за европски прашања и за финансирање и буџет

Седници на собраниските комисии за европски прашања и за финансирање и буџет

Скопје, 21 март 2024 (МИА) - Во Собранието за денеска се најавени седни...

Седници на две собраниски комисии

Седници на две собраниски комисии

Скопје, 20 март 2024 (МИА)  – Во Собранието денеска седници ќе одр...

Во Собранието закажани седници на три комисии

Во Собранието закажани седници на три комисии

Скопје, 19 март 2024 (МИА) - Во Собранието денеска се закажани седници...

Комисиска расправа во Собранието за годишниот план за работата на ОТА

Комисиска расправа во Собранието за годишниот план за работата на ОТА

Скопје, 12 март 2024 (МИА) - Во Собранието за денеска се закажани седни...

Седници на две собраниски комисии

Седници на две собраниски комисии

Скопје, 7 март 2024 (МИА) - Во Собранието денеска седници ќе одржат Ком...

Сите седници на работните тела на Собранието сега може да се гледаат во живо на интернет страницата на законодавниот дом

Сите седници на работните тела на Собранието сега може да се гледаат во живо на интернет страницата на законодавниот дом

Скопје, 5 март 2024 (МИА) - Граѓаните отсега може да ја следат во живо дискусијата во рамки на работ...

Седници на две собраниски комисии

Седници на две собраниски комисии

Скопје, 1 март 2024 (МИА) - Во Собранието за денеска се закажани седници на комисиите за прашања на...

Во Собранието седници на неколку комисии

Во Собранието седници на неколку комисии

Скопје, 22 февруари 2024 (МИА) - Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за политички сист...

Седници на две собраниски тела

Седници на две собраниски тела

Скопје, 13 февруари 2024 (МИА) -  Во Собранието денеска седници ќе...

Предлог законот за помилување на комисиска расправа во Собранието

Предлог законот за помилување на комисиска расправа во Собранието

Скопје, 6 февруари 2024 (МИА) -  Предлог законот за помилување, во...

Во Собранието закажани седници на три комисии

Во Собранието закажани седници на три комисии

Скопје, 25 јануари 2024 (МИА) - Во Собранието денеска се закажани седници на Комисијата за прашања н...

Ковачевски: Комисиите за историски прашања со Бугарија и Грција се на паритетна основа и работат без политички влијанија

Ковачевски: Комисиите за историски прашања со Бугарија и Грција се на паритетна основа и работат без политички влијанија

Скопје, 25 декември 2023 (МИА) - Комисиите за историски прашања со Бугарија и Грција се на паритетна...

Седници на Комисијата за одбрана и безбедност и на Законодавно-правната комисија

Седници на Комисијата за одбрана и безбедност и на Законодавно-правната комисија

Скопје, 25 декември 2023 (МИА) - Во Собранието за денеска се закажани седници на Комисијата за одбра...

Image

Остани поврзан