• понеделник, 17 јуни 2024
Повредени две лица во сообраќајка на експресниот пат Штип-Кочани

Повредени две лица во сообраќајка на експресниот пат Штип-Кочани

Штип, 27 мај 2024 (МИА) - Тешко повреден е 42-годишниот работник И.К од Штип, кој ја косел тревата п...

Седници на две собраниски комисии

Седници на две собраниски комисии

Скопје, 20 март 2024 (МИА)  – Во Собранието денеска седници ќе одр...

Две седници на собраниската Комисија за одбрана и безбедност

Две седници на собраниската Комисија за одбрана и безбедност

Скопје, 11 декември 2023 (МИА) - Собраниската Комисија за одбрана и без...

Без вода корисниците од улиците „Брсјачка Буна“ и  „Хаџи Јован Шишков“

Без вода корисниците од улиците „Брсјачка Буна“ и „Хаџи Јован Шишков“

Скопје, 21 октомври 2023 (МИА) - Поради санирање дефект од Ф-80 мм на ул.„Брсјачка Буна“ бб до Општи...

Седници на две собраниски комисии

Седници на две собраниски комисии

Скопје, 27 јуни 2023 (МИА) - Во Собранието денеска седници треба да одржат Комисијата за прашања на...

Без вода улиците „Георги Димитров“ и „Дебарска“

Без вода улиците „Георги Димитров“ и „Дебарска“

Скопје, 22 јуни 2023 (МИА) – Поради дефект во шахта ф 2“ на улица „Георги Димитров“ 23, денеска прек...

Без вода дел од улиците „Иван Манолев и „Алпи“

Без вода дел од улиците „Иван Манолев и „Алпи“

Скопје, 31 мај 2023 (МИА) - Поради дефект на приклучна цевка 5/4 на ул „Иван Манолев“ 219а, денеска...

На Денот на шегата и маските уште две претстави на „Петар Пан“

На Денот на шегата и маските уште две претстави на „Петар Пан“

Скопје, 1 април 2023 (МИА) - Поради голем интерес за детскиот балетски спектакл „Петар Пан“, денеска...

Без вода корисниците од улиците „Лазар Трповски“ и „Благоја Паровиќ“

Без вода корисниците од улиците „Лазар Трповски“ и „Благоја Паровиќ“

Скопје, 13 март 2023 (МИА) - Поради дефект ф 250 милиметри на улица „Лазар Трповски“ бб (пред Рамсто...

Собранието ќе одржи две последователни седници

Собранието ќе одржи две последователни седници

Скопје, 13 март 2023 (МИА) - Собранието денеска ќе ги одржи продолженијата на 51-та и 71-та седница....

Две лица од Кратово го прекршиле полицискиот час

Две лица од Кратово го прекршиле полицискиот час

Крива Паланка, 27 март 2020 (МИА) – Во текот на...

Image

Остани поврзан