• недела, 19 мај 2024
Изложба на графики од Панде Петровски во Пехчево

Изложба на графики од Панде Петровски во Пехчево

Пехчево, 5 март 2024 (МИА) - Во Пехчево отворена е изл...

Самостојна изложба „Фрагментед“ на графики од Шќипе Мехмети

Самостојна изложба „Фрагментед“ на графики од Шќипе Мехмети

Тетово, 25 октомври 2021 (МИА) - Од денеска до петок во Уметничка галерија Тетово изложени ќе бидат дел...

„Носталгија“- изложба на графики од Иван Мегленов

„Носталгија“- изложба на графики од Иван Мегленов

Скопје, 5 мај 2021 (МИА) - Во Галерија МКЦ денеска ќе биде отворена изложба на графики од Иван Мегленов...

Image

Остани поврзан