• среда, 19 јуни 2024
Санкции за 154 возачи во Скопје, 19 немале возачка, 11 користеле мобилен при возење

Санкции за 154 возачи во Скопје, 19 немале возачка, 11 користеле мобилен при возење

Скопје, 11 јуни 2024 (МИА) - На територијата на Скопје во текот на вчерашниот ден, изречени се вкупн...

Санкционирани 117 возачи во Скопје

Санкционирани 117 возачи во Скопје

Скопје, 5 јуни 2024 (МИА) - На територијата на град Скопје во текот на вчерашниот д...

МотоГП: Откажана трката за ГН на Индија

МотоГП: Откажана трката за ГН на Индија

Њу Делхи, 29 мај 2024 (МИА) – Овогодишната трка за Големата награда на Индија во МотоГП е откажа...

Србија: Нулта толеранција за неодговорните возачи со измени на Законот за безбедност на автомобили

Србија: Нулта толеранција за неодговорните возачи со измени на Законот за безбедност на автомобили

Белград, 29 мај 2024 (МИА) - Српскиот министер за градежништво, сообраќај и инфраструктура, Горан Ве...

Во Скопје санкционирани 108 возачи

Во Скопје санкционирани 108 возачи

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) - На територија на град Скопје во текот на вчерашниот ден изречени се 108...

Во Скопје вчера изречени 125 казни за сообраќајни прекршоци

Во Скопје вчера изречени 125 казни за сообраќајни прекршоци

Скопје, 16 мај 2024 (МИА) - Секторот за внатрешни работи Скопје вчера при контрола на сообраќајот во...

Во Скопје санкционирани 105 возачи

Во Скопје санкционирани 105 возачи

Скопје, 27 април 2024 (МИА) - Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден продолж...

Во Скопје 108 санкционирани возачи, 14 биле без возачка дозвола

Во Скопје 108 санкционирани возачи, 14 биле без возачка дозвола

Скопје, 24 април 2024 (МИА) - Во контролите во областа на сообраќајот во текот на вчерашниот ден на...

Санкционирани 70 возачи на територија на Кочани

Санкционирани 70 возачи на територија на Кочани

Скопје, 22 април 2024 (МИА) - На територија на Кочани во текот на вчерашниот ден е спроведена акциск...

За брзо возење вчера казнети 133 возачи низ државата

За брзо возење вчера казнети 133 возачи низ државата

Скопје, 19 април 2024 (МИА) - Во сообраќајна контрола на територијата на државата полицијата вчера к...

Казни за 85 возачи на територија на Свети Николе и Пробиштип

Казни за 85 возачи на територија на Свети Николе и Пробиштип

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Во текот на вчерашниот ден во периодот од 12 до 17 часот во сообраќајн...

Казни за 332 возачи за брзо возење на територијата на цела држава

Казни за 332 возачи за брзо возење на територијата на цела држава

Скопје, 8 април 2024 (МИА) - Санкционирани се 332 возачи во текот на вчерашниот ден во спроведената...

Во Скопје 137 казни за возачи, 67 за брзо возење

Во Скопје 137 казни за возачи, 67 за брзо возење

Скопје, 8 април 2024 (МИА) - Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден во контр...

Санкционирани 100 возачи на територијата на општина Велес 

Санкционирани 100 возачи на територијата на општина Велес 

Скопје, 7 април 2024 (МИА) - Секторот за сообраќајни работи при Одделот за униформирана полиција Бир...

Санкционирани 196 возачи во Скопје

Санкционирани 196 возачи во Скопје

Скопје, 7 април 2024 (МИА) - Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден при конт...

Image

Остани поврзан