• четврток, 30 мај 2024
Штип ќе издвои средства за поголема искористеност на вендинг машините

Штип ќе издвои средства за поголема искористеност на вендинг машините

Штип, 21 мај 2024 (МИА) - Општина Штип ќе  издвои 90.000 денари од Буџетот за зелени поени кои...

Во Штип се планира поставување на неколку вендинг машини

Во Штип се планира поставување на неколку вендинг машини

Штип, 19 февруари 2024 (МИА) - Во центарот на Штип е поставена првата в...

Системот на кауција за амбалажен отпад нов тренд во Европа, кај нас потребна политичка волја

Системот на кауција за амбалажен отпад нов тренд во Европа, кај нас потребна политичка волја

Скопје, 27 август 2022 (МИА) - Повратните вендинг апарати за пластични шишиња и лименки на „ПАКОМАК“ низ неколку...

Image

Остани поврзан