• недела, 26 мај 2024
Комисиска расправа по Предлог-законот за нефер трговски практики

Комисиска расправа по Предлог-законот за нефер трговски практики

Скопје, 5 март 2024 (МИА) – Предлог-законот за забрана на нефер трговски практики во синџирот на сна...

Седница на собраниската Комисија за европски прашања

Седница на собраниската Комисија за европски прашања

Скопје, 4 март 2024 (МИА) - Собраниската Комисија за европски прашања д...

Измените на Законот за Академија за судии и јавни обвинители на Комисијата за европски прашања

Измените на Законот за Академија за судии и јавни обвинители на Комисијата за европски прашања

Скопје, 20 февруари 2024 (МИА) - Собраниската Комисија за европски прашања денеска ќе ја одржи 73. с...

Предлог на законот за вработените во јавниот сектор го помина комисискиот филтер

Предлог на законот за вработените во јавниот сектор го помина комисискиот филтер

Скопје, 6 февруари 2024 (МИА) - Предлог на законот за вработените во јавниот сектор, по скратена пос...

Предлог на законот за стручно усовршување и обука на административните службеници го помина комисискиот филтер

Предлог на законот за стручно усовршување и обука на административните службеници го помина комисискиот филтер

Скопје, 5 февруари 2024 (МИА) - Предлог на законот за стручно усовршување и обука на административни...

Амандманска расправа по Предлог законот за стручно усовршување и обука на административните службеници

Амандманска расправа по Предлог законот за стручно усовршување и обука на административните службеници

Скопје, 1 февруари 2024 (МИА) – Собраниската Комисија за европски праша...

Одложена седницата на собраниската Комисија за европски прашања, ВМРО-ДПМНЕ побараа одржување јавна расправа за четирите од пакетот закони на МИОА 

Одложена седницата на собраниската Комисија за европски прашања, ВМРО-ДПМНЕ побараа одржување јавна расправа за четирите од пакетот закони на МИОА 

Скопје, 30 јануари 2024 (МИА) - Седницата на собраниската Комисија за е...

Четири од пакетот закони на МИОА на собраниската Комисија за европски прашања

Четири од пакетот закони на МИОА на собраниската Комисија за европски прашања

Скопје, 30 јануари 2024 (МИА) - Во Собранието денеска седница ќе одржи Комисијата за европски прашањ...

АПИС: Се злоупотребува евроското знаменце на Комисијата за европски прашања за да се затворат легални објекти за игри на среќа

АПИС: Се злоупотребува евроското знаменце на Комисијата за европски прашања за да се затворат легални објекти за игри на среќа

Скопје, 13 јануари 2024 Вчера истече последниот рок за разгледување на амандмани на Комисија...

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ Стојаноски и Јаревски ги повлекоа сите предложени амандмани за измените на Законот за игрите на среќа и за забавните игри

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ Стојаноски и Јаревски ги повлекоа сите предложени амандмани за измените на Законот за игрите на среќа и за забавните игри

Скопје, 11 јануари 2024 (МИА) - Собраниската Комисија за европски прашања денеска продолжи со амандм...

Продолжува амандманската расправа за измените на Законот за игрите на среќа и за забавните игри

Продолжува амандманската расправа за измените на Законот за игрите на среќа и за забавните игри

Скопје, 11 јануари 2024 (МИА) – Собраниската Комисија за европски прашања денеска треба да продолжи...

Измените и дополнувањата на Законот за игрите на среќа и за забавните игри на собраниската Комисија за европски прашања

Измените и дополнувањата на Законот за игрите на среќа и за забавните игри на собраниската Комисија за европски прашања

Скопје, 10 јануари 2024 (МИА) - Во Собранието денеска Комисијата за европски прашања ќе ја одржи 69....

Нацрт патоказите за владеење на правото и за реформа на јавната администрација пред матичните собраниски тела

Нацрт патоказите за владеење на правото и за реформа на јавната администрација пред матичните собраниски тела

Скопје, 20 декември 2023 (МИА) - Националниот совет за евроинтеграции и собраниската Комисија за евр...

Одложена седницата на матичните собраниски тела за Нацрт патоказите за владеење на правото и за реформа на јавната администрација 

Одложена седницата на матичните собраниски тела за Нацрт патоказите за владеење на правото и за реформа на јавната администрација 

Скопје, 11 декември 2023 (МИА) - Заедничката денешна седница на Националниот совет за евроинтеграции...

Делегација на парламентарната Комисија за европски прашања на Чешка во посета на Собранието

Делегација на парламентарната Комисија за европски прашања на Чешка во посета на Собранието

Скопје, 4 декември 2023 (МИА) - Претседателот и членовите на собраниска...

Image

Остани поврзан