• четврток, 11 април 2024

Седница на собраниската Комисија за европски прашања

Седница на собраниската Комисија за европски прашања

Скопје, 4 март 2024 (МИА) - Собраниската Комисија за европски прашања денеска ќе одржи седница.

На дневен ред на седницата се предлог законите за изменување на Законот за управување со електрична и електронска опрема и отпадна електрична и електронска опрема и на Законот за проширена одговорност на производителот за управување со посебните текови на отпад, два по скратена постапка. лв/мд/

фото:МИА архива 

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан