• вторник, 18 јуни 2024
Јакимовски од ГРОМ го призна поразот, апсолутната власт според него носи девијации и ретроградни процеси

Јакимовски од ГРОМ го призна поразот, апсолутната власт според него носи девијации и ретроградни процеси

Скопје, 8 мај 2024 (МИА) - Лидерот на ГРОМ, кој ја предводи коалицијата...

Јакимовски: Денешните избори беа мирни и достоинствени, забелешка за гласањето во дијаспората

Јакимовски: Денешните избори беа мирни и достоинствени, забелешка за гласањето во дијаспората

Скопје, 24 април 2024 (МИА) - Претседателскиот кандидат на коалицијата „Храбро за Македонија“ предво...

Ристовски од Карпош: Јакимовски е еден од најхрабрите политичари, човек со јасен и прецизен став, без калкулации за себе

Ристовски од Карпош: Јакимовски е еден од најхрабрите политичари, човек со јасен и прецизен став, без калкулации за себе

Скопје, 20 април 2024  Почитувани, Коалицијата „Храбро за Македонија“...

Јакимовски: СДСМ и ВМРО ДПМНЕ водат ноевска политика

Јакимовски: СДСМ и ВМРО ДПМНЕ водат ноевска политика

Струмица, 18 април 2024 (МИА) - СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ водат ноевска по...

Стевчо Јакимовски пред охриѓани ги презентираше 17-те точки од предизборната програма

Стевчо Јакимовски пред охриѓани ги презентираше 17-те точки од предизборната програма

Охрид, 17 април 2024 (МИА) - Кандидатот за претседател на Граѓанската опција за Македонија, Стевчо Ј...

Јакимовски: Како претседател најмногу ќе ги поддржувам младите лекари, да го запреме иселувањето на медицински персонал

Јакимовски: Како претседател најмногу ќе ги поддржувам младите лекари, да го запреме иселувањето на медицински персонал

Скопје, 16 април 2024  - Како претседател на Република Македонија и она што е најважно,...

Јакимовски: ЕУ да најде начин како Бугарија „ќе пие кафе“ кога ќе се гласа за Македонија

Јакимовски: ЕУ да најде начин како Бугарија „ќе пие кафе“ кога ќе се гласа за Македонија

Скопје, 16 април 2024   Претпоследно прашање пред влез во ЕУ ќе биде да разгова...

Јакимовски од Крива Паланка: На Македонија ѝ се потребни над 50 милијарди евра инвестиции, младите да останат дома

Јакимовски од Крива Паланка: На Македонија ѝ се потребни над 50 милијарди евра инвестиции, младите да останат дома

Крива Паланка, 13 април 2024 (МИА) - Клучот на нашата заложба и нашата битка е како да создадеме усл...

Јакимовски: Конкретни мерки за подобрување на животот на пензионерите

Јакимовски: Конкретни мерки за подобрување на животот на пензионерите

Скопје, 12 април 2024 Состојбата кај пензионерите ни е во катастрофална состојба, статистика...

Јакимовски на средби со граѓани во Кичево

Јакимовски на средби со граѓани во Кичево

Скопје, 6 април 2024 (МИА) - Кандидатот за претседател од политичката партија ГРОМ, Стевчо Јакимовск...

Јакимовски: Ќе им дадеме понуда на граѓаните да имаат избор, зашто изборот помеѓу помалото и поголемото зло не е избор

Јакимовски: Ќе им дадеме понуда на граѓаните да имаат избор, зашто изборот помеѓу помалото и поголемото зло не е избор

Скопје, 3 април 2024 (МИА) – Моите политики се исправни и се во интерес на сите граѓани без оглед на...

Јакимовски пред почетокот на Конвенцијата на коалицијата Храбро за Македонија: Мојата кампања ќе оди во две насоки

Јакимовски пред почетокот на Конвенцијата на коалицијата Храбро за Македонија: Мојата кампања ќе оди во две насоки

Скопје, 3 април 2024 (МИА) - Мојата кампања ќе оди во две насоки - реформа на Судскиот совет и Устав...

Јакимовски поднесе кривична пријава против непознато лице за ставањето на „црната листа“ на Стејт департментот

Јакимовски поднесе кривична пријава против непознато лице за ставањето на „црната листа“ на Стејт департментот

Скопје, 20 март 2024 (МИА) - Актуелниот градоначалник на Општина Карпош, лидер на ГРОМ и претседател...

Ковачевски: Владата подготви закон за рестриктивни мерки, Милошоски да го стави на комисија

Ковачевски: Владата подготви закон за рестриктивни мерки, Милошоски да го стави на комисија

Скопје, 19 март 2024 (МИА) - Претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски,...

Јакимовски изненаден што е ставен на американската „црна листа“: Ова е акт на насилство, ќе поднесам кривична против н.н. сторител

Јакимовски изненаден што е ставен на американската „црна листа“: Ова е акт на насилство, ќе поднесам кривична против н.н. сторител

Скопје, 18 март 2024 (МИА) - Претседателскиот кандидат на ГРОМ Стевчо Ј...

Image

Остани поврзан