• вторник, 16 јули 2024
Со бубрежна слабост 10 проценти од жителите, се уште горлив проблем кадаверичната трансплантација

Со бубрежна слабост 10 проценти од жителите, се уште горлив проблем кадаверичната трансплантација

Скопје, 16 мај 2024 (МИА) – Околу 10 проценти од жителите во државава имаат некаква бубрежна слабост, но многу помал...

Ѓоргиев: Односот кон театарот треба да биде одговорен

Ѓоргиев: Односот кон театарот треба да биде одговорен

Скопје, 18 јули 2021 (МИА) - Тетарот со неговата бесмртност и безвременост дава и обврски. Треба да го...

Никола Ѓорѓиев: На турнирот во Струмица не го покажавме тоа што го знаеме

Никола Ѓорѓиев: На турнирот во Струмица не го покажавме тоа што го знаеме

Струмица, 7 јуни 2021 (МИА) - По крајот на финалниот натпревар од завршниот турнир во Европската сребре...

Македонските одбојкари очекуваат финале во Европската сребрена лига

Македонските одбојкари очекуваат финале во Европската сребрена лига

Струмица, 4 јуни 2021 (МИА) - Македонската одбојкарска репрезентација очекува пласман во финалето на за...

Ѓорѓиев: Мора да се поправиме пред турнирот во Данска и да ја задржиме самодовербата

Ѓорѓиев: Мора да се поправиме пред турнирот во Данска и да ја задржиме самодовербата

Скопје, 24 мај 2021 (МИА) – Капитенот на македонската одбојкарска репрезентација, Никола Ѓорѓиев е разо...

Image

Остани поврзан