• петок, 22 септември 2023

Годишна изложба на ученици од  СГГУГС„ Здравко Цветковски“- Скопје

Годишна изложба на ученици од  СГГУГС„ Здравко Цветковски“- Скопје

Скопје, 7 јуни 2023 (МИА) - Во Домот на културата „Кочо Рацин” вечер ќе биде отворена годишната изложба организирана од  СГГУГС„ Здравко Цветковски“- Скопје.

На изложбата ќе бидат прикажани архитектонски и дизајнерски проекти, макетеи и изработки на ученици од училиштето. дма/ац/

 

 

Остани поврзан