• недела, 26 март 2023
Сашо Даневски за МИА: Фудбалски судија во просек трча 10 километри на натпревар

Сашо Даневски за МИА: Фудбалски судија во просек трча 10 километри на натпревар

Скопје, 26 март 2023 (МИА) – Еден фудбалски судија во просек трча 10 километри на натпревар. Над два...

Одбележана годишнината од ослободување на тетовското Кале во 2001

Одбележана годишнината од ослободување на тетовското Кале во 2001

Скопје, 26 март...

Николов за МИА: На штипскиот Оддел за кардиологија му треба двојно повеќе персонал

Николов за МИА: На штипскиот Оддел за кардиологија му треба двојно повеќе персонал

Штип, 24 март 2023 (МИА) - Штипск...

МВР и МПС почнаа кампања за улогата на полицијата во заедницата

МВР и МПС почнаа кампања за улогата на полицијата во заедницата

Скопје, 25 март 2023 (МИА) - На Градскиот плоштад во Куманово денеска почна заедничката кампања на М...

Спасовски: Опсежни истражни мерки за копањето тунел во Идризово

Спасовски: Опсежни истражни мерки за копањето тунел во Идризово

Куманово, 25 март 2023 (МИА) - Министер...

Изјава на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски (во живо)

Изјава на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски (во живо)

Скопје, 25 март 2023 (МИА) - Изјава на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски по повод ...

Николов за МИА: По пандемијата срцевите удари зголемени за трипати

Николов за МИА: По пандемијата срцевите удари зголемени за трипати

Штип, 25 март 2023 (МИА) - По ковид пандемијата зголемен е бројот на срцеви удари, пока...

Вујчиќ за МИА: Добро е што банките во Македонија имаат традиционален модел, тоа ги прави помалку изложени на кризи

Вујчиќ за МИА: Добро е што банките во Македонија имаат традиционален модел, тоа ги прави помалку изложени на кризи

Скопје, 25 март 2023 (МИА) - Банките во Македонија се добро капитализирани и имаат еден конзервативе...

Спречен транспорт на дрога вредна 100.000 евра, претреси во Арачиново, приведени двајца дилери

Спречен транспорт на дрога вредна 100.000 евра, претреси во Арачиново, приведени двајца дилери

Скопје, 24 март 2023 (МИА) - Приведени се две лица од скопско Арачиново, во чие возило полициски слу...

Со американска донација реновиран дел од Универзитетската клиника за гастроентерохепатологија

Со американска донација реновиран дел од Универзитетската клиника за гастроентерохепатологија

Скопје, 24 март 2023 (МИА) - Заврши реновирањето на дел од Универзитетската клиника за гастроентерох...

Ковачевски ја повика Бугарија да ги почитува пресудите на Судот за човекови права во Стразбур

Ковачевски ја повика Бугарија да ги почитува пресудите на Судот за човекови права во Стразбур

Скопје,...

Се прават анализи кои цени можат да се ограничат, без да има дисбаланс на пазарот

Се прават анализи кои цени можат да се ограничат, без да има дисбаланс на пазарот

Скопје, 24 март 2023 (МИА) -

Ковачевски: Јавноста ќе биде информирана откако ќе ги имаме сите детали за смртта на шестгодишното девојче во болницата во Битола

Ковачевски: Јавноста ќе биде информирана откако ќе ги имаме сите детали за смртта на шестгодишното девојче во болницата во Битола

Почна со работа Нега Центарот во Кисела Вода, услугата ќе биде достапна за околу 40 корисници

Почна со работа Нега Центарот во Кисела Вода, услугата ќе биде достапна за околу 40 корисници

Скопје, 24 март 2023 (МИА) - Почна со работа Нега Центарот во Општина Кисела Вода. Услугата ќе биде...

Вработените од Министерството за култура на протест, бараат зголемување на платите

Вработените од Министерството за култура на протест, бараат зголемување на платите

Скопје, 24 март 2023 (МИА) - Вработените од Министерството за култура, Управата за заштита на култур...

Image

Миа мрежа