• e enjte, 25 korrik 2024
Presidentët e SHBA-së të cilët ishin viktima të atentateve

Presidentët e SHBA-së të cilët ishin viktima të atentateve

Shkup, 14 korrik 2024 (MIA) - Ndaj disa presidentëve amerikanë dhe kandidatëve presidencial, si...

Gjykata supreme e SHBA-së: Ish-presidentët kanë të drejtë imuniteti

Gjykata supreme e SHBA-së: Ish-presidentët kanë të drejtë imuniteti

Uashington, 1 korrik 2024 (MIA) - Gjykata supreme e SHBA-së ka vendosur se ish-presidentët kanë të d...

Ceremonia e ndërrimit solemn të flamurit shtetëror në Kabinetin e presidentes

Ceremonia e ndërrimit solemn të flamurit shtetëror në Kabinetin e presidentes

Shkup, 14 qershor 2024 (MIA) - Në pllajën para Kabinetit të presidentes në vilën Vodno sot u mbajt c...

Presidentja do t'i përmbahet përdorimit zyrtar të emrit kushtetues, në paraqitjet publike ka të drejtë personale për vetëvendosje, thonë nga kabineti i Siljanovska Davkovës

Presidentja do t'i përmbahet përdorimit zyrtar të emrit kushtetues, në paraqitjet publike ka të drejtë personale për vetëvendosje, thonë nga kabineti...

Shkup, 13 maj 2024 (MIA) - Presidentja e Maqedonisë, Gordana Siljanovska Davkova në paraqitjet e saj...

Ademi: Siljanovska Davkova në fjalimin e ka shkelur Kushtetutën dhe nuk tha asgjë për eurointegrimet

Ademi: Siljanovska Davkova në fjalimin e ka shkelur Kushtetutën dhe nuk tha asgjë për eurointegrimet

Shkup, 12 maj 2024 (MIA) - Koordinatori i grupit të deputetëve të BDI-së, Arbër Ademi sot në ko...

Siljanovska-Davkova e ka ndërmarrë funksionin e presidentit nga Stevo Pendarovski

Siljanovska-Davkova e ka ndërmarrë funksionin e presidentit nga Stevo Pendarovski

Shkup, 12 maj 2024 (MIA) - Gordana Siljanovska-Davkova e ka ndërma...

Gordana Siljanovska - Davkova presidentja e gjashtë e shtetit

Gordana Siljanovska - Davkova presidentja e gjashtë e shtetit

Shkup, 12 maj 2024 (MIA) - Gordana Siljanovska - Davkova, e cila me ina...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR