• e mërkurë, 24 korrik 2024
Siljanovska Davkova në ngjarjen me rastin e Ditës së Evropës: Duhet të nisemi  me reforma thelbësore dhe serioze, dalje nuk kemi

Siljanovska Davkova në ngjarjen me rastin e Ditës së Evropës: Duhet të nisemi me reforma thelbësore dhe serioze, dalje nuk kemi

Shkup, 4 qershor 2024 (MIA) - Duhet të nisemi me reforma thelbësor...

Dreksler: Nuk ka veto për vendin tuaj, të gjithë anëtarët pajtohen se duhet të mundësohet fillimi i negociatave

Dreksler: Nuk ka veto për vendin tuaj, të gjithë anëtarët pajtohen se duhet të mundësohet fillimi i negociatave

Shkup, 4 qershor 2024 (MIA) - Evropa përbëhet nga kompromise, ato janë një bazë e rëndësishme për Ba...

Fon der Lajen: Rruga e Maqedonisë së Veriut drejt BE-së të vazhdojë me zbatimin e reformave dhe respektimin e Marrëveshjes së Prespës

Fon der Lajen: Rruga e Maqedonisë së Veriut drejt BE-së të vazhdojë me zbatimin e reformave dhe respektimin e Marrëveshjes së Prespës

Shkup, 12 maj 2024 (MIA) - Kryetarja e Komisionit Evropian, Ursula fon der Lajen pasdite përmes rrje...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR