• e shtunë, 15 qershor 2024
Deklarata e kandidatit për president, Stevo Pendarovski

Deklarata e kandidatit për president, Stevo Pendarovski

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Presidenti aktual i shtetit dhe kandidat...

Pendarovski: Me opozitën e tanishme apo nëse nesër do të jetë në pushtet, deri në vitin 2050 nuk do të jemi vend anëtar i BE-së

Pendarovski: Me opozitën e tanishme apo nëse nesër do të jetë në pushtet, deri në vitin 2050 nuk do të jemi vend anëtar i BE-së

Shkup, 30 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president i mbështetur nga LSDM dhe koalicioni, Stev...

Pendarovski nga Tetova: Konceptet tona nuk dallojnë në nuanca, konceptet tona janë drastikisht të ndryshme

Pendarovski nga Tetova: Konceptet tona nuk dallojnë në nuanca, konceptet tona janë drastikisht të ndryshme

Tetovë, 29 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president Stevo Pendarovski në kuadër të karvanit zgjedh...

Deklaratë e kandidatit presidencial Stevo Pendarovski

Deklaratë e kandidatit presidencial Stevo Pendarovski

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Një shtet që negocion me Bashkimin Evropian nuk guxon t'i lejojë v...

Pendarovski: Realizmi politik është se pa ndryshim të Kushtetutës nuk ka përparim drejt BE-së

Pendarovski: Realizmi politik është se pa ndryshim të Kushtetutës nuk ka përparim drejt BE-së

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Presidenti i vendit dhe pretendent për mandatin e dytë në zgjedhjet e a...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR