• e enjte, 25 korrik 2024
Koncert i Nita Grubit dhe Elena Golomeova në jubileun e 45-të të

Koncert i Nita Grubit dhe Elena Golomeova në jubileun e 45-të të "Verës së Shkupit"

Shkup, 15 korrik 2024 (MIA) - Në kuadër të jubileut të 45-të të manifes...

Koncert i pianistit kroat Zvjezdan Ruzhiq në hapjen e

Koncert i pianistit kroat Zvjezdan Ruzhiq në hapjen e "Verës së Shkupit"

Shkup, 21 qershor2024 (MIA) - Me koncert të pianistit dhe kompozitorit kroat, Zvjezdan Ruzhiq n...

Koncert solistik i pianistit Arda Mustafaogllu

Koncert solistik i pianistit Arda Mustafaogllu

Shkuo, 4 qershor 2024 (MIA) - Pianisti, Arda Mustafaogllu sonte do...

Ambasada e Spanjës organizon koncert me rastin e 30 vjetorit të marrëdhënieve diplomatike mes Madridit dhe Shkupit

Ambasada e Spanjës organizon koncert me rastin e 30 vjetorit të marrëdhënieve diplomatike mes Madridit dhe Shkupit

Shkup, 4 qershor 2024 (MIA) - Ambasada e Spanjës në Shkup organizon koncert me rastin e 30 vjet...

Orkestra Nacionale e Xhazit performoi në „Аlbania jazz fest“

Orkestra Nacionale e Xhazit performoi në „Аlbania jazz fest“

Tiranë, 12 maj 2024 (MIA) - Qendra Informative - Kulturore e Maqedonisë...

Performanca e grupit “Jeriko” i kënaqi shijet e kërçovarëve

Performanca e grupit “Jeriko” i kënaqi shijet e kërçovarëve

Kërçovë, 16 korrik 2021 (MIA) – Performanca e grupit “Jeriko” mbrëmë para kërçovarëve, në tërësi i këna...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR