• e enjte, 25 korrik 2024
Kryqi i Kuq: Huthët në Jemen liruan më shumë se 100 robër lufte

Kryqi i Kuq: Huthët në Jemen liruan më shumë se 100 robër lufte

 Kajro, 26 maj 2024 (MIA) - Kryengritësit Huthë në Jemen liruan më shumë se 100 robër lufte, bë...

Shënimi i ditës së themelimit të Kryqit të Kuq të Maqedonisë së Veriut

Shënimi i ditës së themelimit të Kryqit të Kuq të Maqedonisë së Veriut

Shkup, 15 mars 2024 (MIA) - Në Shkup sot do të mbahet ngjarje orga...

Kapsollat janë të rrezikshme dhe nuk janë fare kull, fushatë për parandalimin e përdorimit të mjeteve piroteknike

Kapsollat janë të rrezikshme dhe nuk janë fare kull, fushatë për parandalimin e përdorimit të mjeteve piroteknike

Shkup, 26 dhjetor 2023 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, së bashku me drejto...

Shumë të vdekur në përmbytjet në Kenia, armata e përshpejton evakuimin e të rrezikuarve

Shumë të vdekur në përmbytjet në Kenia, armata e përshpejton evakuimin e të rrezikuarve

 Nairobi, 14 dhjetor 2023 (MIA)  -  Armata keniane sot ka përshpejtuar evakuimin e qi...

Kryqi i Kuq  shënon Javën e personave të moshuar

Kryqi i Kuq shënon Javën e personave të moshuar

Shkup, 20 nëntor 2023 (MIA) - Kryqi i Kuq i Qytetit të Shkupit po fillo...

Mexhiti: Bashkëpunimi me Kryqin e Kuq është i rëndësishëm si partner i ynë për reagim të shpejtë të sistemit shëndetësor në menaxhimin e krizave dhe fatkeqësive

Mexhiti: Bashkëpunimi me Kryqin e Kuq është i rëndësishëm si partner i ynë për reagim të shpejtë të sistemit shëndetësor në menaxhimin e krizave dhe f...

Shkup, 21 tetor 2023 (MIA)- Ministri i Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti mori pjesë në manifestimin për p...

"Përgjigje humanitare 2023" - stërvitje simulimi për ndihmën e parë në rast të tërmetit në Shkup

Shkup, 17 tetor 2023 (MIA) - Kryqi i Kuq sot në Parkun e Qytetit në Shkup do të realizojë stërv...

Do të reformohet dhe riorganizohet Kryqi i Kuq - promovim i Kornizës së re zhvillimore

Do të reformohet dhe riorganizohet Kryqi i Kuq - promovim i Kornizës së re zhvillimore "Transformimi 28"

Shkup, 17 tetor 2023 (MIA) - Kryqi i Kuq i Maqedonisë së Veriut sot e promovoi Kornizën e re zh...

Ministrja Trençevska për vizitë në Kryqin e Kuq të Strugës

Ministrja Trençevska për vizitë në Kryqin e Kuq të Strugës

 Strugë, 27 shtator 2023 (MIA) - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jovanka Trençevska sot...

Mexhiti: Forcimi i bashkëpunimit me Kryqin e Kuq do të thotë përfitim për qytetarët

Mexhiti: Forcimi i bashkëpunimit me Kryqin e Kuq do të thotë përfitim për qytetarët

Shkup, 30 gusht 2023 (MIA) -  Pjesëmarrja në fushatat e përbashkëta dhe aktivitetet e parandalu...

Aksion për dhurimin e gjakut me rastin e festës së Shën Mërisë

Aksion për dhurimin e gjakut me rastin e festës së Shën Mërisë

 Shkup, 28 gusht 2023 (MIA) - Në Shtëpinë e ARM-së sot nga ora 09 deri në 17 do të mbahet aksio...

Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq ka vizituar gjithsej 1.500 robër lufte rusë dhe ukrainas

Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq ka vizituar gjithsej 1.500 robër lufte rusë dhe ukrainas

Gjenevë, 14 qershor 2023 (MIA) – Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq (KNKK) sot njoftoi se ka vizi...

Zelenski i

Zelenski i "tronditur" nga mossuksesi i KB-së dhe Kryqit të kuq për të ndihmuar pas shkatërrimit të digës Kahovka

Kiev, 8 qershor 2023 (MIA) - Presidenti ukrainas, Volodimir Zelenski deklaroi se është i "trond...

Prezantim i studimit për shërbimet dhe kujdesin ndaj të moshuarve dhe personave me aftësi të kufizuara gjatë pandemisë

Prezantim i studimit për shërbimet dhe kujdesin ndaj të moshuarve dhe personave me aftësi të kufizuara gjatë pandemisë

Shkup, 19 prill 2023 (MIA) - Studim “Qasje në shërbimet e kujdesit afatgjatë në Ma...

Ngjarje humanitare e Kryqit të Kuq për popullatën e pësuar në tërmetin në Turqi dhe Siri

Ngjarje humanitare e Kryqit të Kuq për popullatën e pësuar në tërmetin në Turqi dhe Siri

Shkup, 20 mars...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR