• e hënë, 17 qershor 2024

"Hajde vajzë, shko bli diçka të bukur, nuk je ti për politikë" - edhe në fushatën zgjedhore, kandidatët përballen me gjuhën e urrejtjes, komente seksi...

Shkup, 19 prill 2024 (MIA) - "Ku do të shkoni pa mua, ministre, në Evropë do të shkoni?", "Lepureshe...

Materialet e ndërtimit nuk do të bëhen më të lira, prodhuesit vendas janë furnizues

Materialet e ndërtimit nuk do të bëhen më të lira, prodhuesit vendas janë furnizues "dytësorë"

Shkup, 16 mars 2024 (MIA) - Ndërprerja e lidhjeve transportuese me Lind...

Pritja e gjatë e termineve në shëndetësinë publike,

Pritja e gjatë e termineve në shëndetësinë publike, "i përzë" pacientët drejt shëndetësisë private

Shkup, 25 shkurt 2024 (MIA) - Pritja e gjatë për të arritur në terminin e caktuar  për ekzamini...

"Termini Im" i inicuar me "vetëm të pyes" dhe "pa rend", nuk ka ilaç për "lidhje" në shëndetësi

Shkup, 24 shkurt 2024 (MIA) - Pakësimi i tollovisë dhe radhët e pr...

Në dy javët e ardhshme partitë pritet të finalizojnë analizat dhe të shpallin emrat e kandidatëve për president të vendit

Në dy javët e ardhshme partitë pritet të finalizojnë analizat dhe të shpallin emrat e kandidatëve për president të vendit

Shkup, 15 shkurt 2024 (MIA) - Në dy javët e ardhshme partitë politike pritet t'i përfundojnë analiza...

Te ne pritet në “kuotat” për pjesëmarrje më të madhe të grave në poste të larta vendimmarrëse, gjendja në rajon është më e mirë

Te ne pritet në “kuotat” për pjesëmarrje më të madhe të grave në poste të larta vendimmarrëse, gjendja në rajon është më e mirë

Shkup, 14 janar 2024 (MIA) - Nga 20 anëtarë të Qeverisë, vetëm pesë ministri drejtohen nga gratë, e...

Dëshirat e politikanëve në vitin e zgjedhjeve të dyfishta

Dëshirat e politikanëve në vitin e zgjedhjeve të dyfishta

Shkup, 3 janar 2024 (MIA) - Ardhja e vitit të ri ngjall tek secili prej nesh shpresën për një të ard...

Viti që po kalon ka qenë i pafavorshëm për sektorin e tekstilit

Viti që po kalon ka qenë i pafavorshëm për sektorin e tekstilit

Shtip, 23 dhjetor 2023 (MIA) - Industria e tekstilit shënon ulje të kontratave me partnerë të huaj d...

Nëpërmjet tranzicioni energjetik nga importues, vendi do të transformohet në eksportues të energjisë elektrike

Nëpërmjet tranzicioni energjetik nga importues, vendi do të transformohet në eksportues të energjisë elektrike

Shkup, 17 shtator 2023 (MIA) – Nga importues i energjisë elektrike, vendi përmes tranzicionit të së...

Promovimi i arsimit profesional me rezultate të dukshme – gjimnazet nuk janë më më atraktivet për nxënësit

Promovimi i arsimit profesional me rezultate të dukshme – gjimnazet nuk janë më më atraktivet për nxënësit

Shkup, 15 korrik 2023 (MIA) – Profesionet më të kërkuara nga dy paraqitjet në regjistrimin e qershor...

Nuk ka të dhëna të unifikuara për fatkeqësitë në vendin e punës

Nuk ka të dhëna të unifikuara për fatkeqësitë në vendin e punës

Shkup, 13 maj 2023 (MIA) - Të dhënat për sigurinë dhe shëndetin në punë në vend dallojnë nga institu...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR