• e mërkurë, 24 korrik 2024
Stoltenberg: SHBA-ja do të mbetet një aleat i fortë i NATO-s, pavarësisht se kush do të bëhet  president

Stoltenberg: SHBA-ja do të mbetet një aleat i fortë i NATO-s, pavarësisht se kush do të bëhet president

 Uashington, 10 korrik 2024 (MIA) - Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, sot de...

Pavlovska Daneva e tërheq kandidimin për kryetare të Gjykatës Kushtetuese, Vasiq Bozaxhieva nuk e mori shumicën e nevojshme

Pavlovska Daneva e tërheq kandidimin për kryetare të Gjykatës Kushtetuese, Vasiq Bozaxhieva nuk e mori shumicën e nevojshme

Shkup, 3 qershor 2024 (MIA) - Gjyqtarja Ana Pavlovska Daneva në vazhdimin e seancës së sotme të Gjyk...

LSDM-ja filloi procedurën për zgjedhjen e kryetarit,  zgjedhjet më 30 qershor, kongresi më 9 qershor

LSDM-ja filloi procedurën për zgjedhjen e kryetarit, zgjedhjet më 30 qershor, kongresi më 9 qershor

 Shkup, 31 maj 2024 (MIA) - Në LSDM sot fillon procedura për zgjedhje të jashtëzakonshme brenda...

Afrim Gashi zgjidhet kryetar i Kuvendit

Afrim Gashi zgjidhet kryetar i Kuvendit

Shkup, 28 maj 2024 (MIA) – Me 76 vota pro dhe gjashtë kundër, Afrim Gashi u zgjodh kryetar i Kuvendi...

Gashi ka dhënë dorëheqje nga funksioni i kryetarit të Alternativës, do të propozohet për kryetar të Kuvendit

Gashi ka dhënë dorëheqje nga funksioni i kryetarit të Alternativës, do të propozohet për kryetar të Kuvendit

Shkkup, 27 maj 2024 (MIA) - Për shkak të kandidaturës për kryetar të Ku...

Të gjitha aktivitetet sportive në Iran janë anuluar shkaku i vdekjes së presidentit të vendit

Të gjitha aktivitetet sportive në Iran janë anuluar shkaku i vdekjes së presidentit të vendit

Teheran, 20 maj 2024 (MIA) - Autoritetet iraniane kanë vendosur të anulojnë të gjitha aktivitetet sp...

Siljanovska-Davkova e filloi mandatin presidencial, reagime për

Siljanovska-Davkova e filloi mandatin presidencial, reagime për "Maqedoni" pas inaugurimit

Shkup, 13 maj 2024 (MIA) - Shteti dje u bë me presidenten e gjashtë dhe...

Pendarovski ia uroi fitoren zgjedhore Siljanovska-Davkovës dhe i dëshiroi sukses në funksionin e presidentit

Pendarovski ia uroi fitoren zgjedhore Siljanovska-Davkovës dhe i dëshiroi sukses në funksionin e presidentit

Shkup, 12 maj 2025 (MIA) - Pas ceremonisë zyrtare të pranim-dorëzi...

Presidenti palestinez Mahmud Abasi në Riad do të bisedojë me liderët ndërkombëtarë për situatën në Gazë

Presidenti palestinez Mahmud Abasi në Riad do të bisedojë me liderët ndërkombëtarë për situatën në Gazë

Riad, 27 prill 2024 (MIA) - Presidenti palestinez Mahmud Abasi dhe disa përfaqësues të tjerë ndërkom...

Në Demir Kapi deri në orën 11 kanë votuar 23.99 për qind e votuesve

Në Demir Kapi deri në orën 11 kanë votuar 23.99 për qind e votuesve

 Demir Kapi, 24 prill 2024 (MIA) -  Në Demir Kapi deri në orën 11  kanë votuar 23.99...

Në Kavadar janë hapur vendvotime, votohet për president të shtetit

Në Kavadar janë hapur vendvotime, votohet për president të shtetit

 Kavadar, 24 prill 2024 (MIA) -  Në Kavadar sot në mëngjes në kohë janë hapur vendvotimet,...

Prokurori publik amerikan i ka mbrojtur aftësitë mendore të Bajdenit:

Prokurori publik amerikan i ka mbrojtur aftësitë mendore të Bajdenit: "Kam parë se si në mënyrë profesionale zhvillon takime"

Uashington, 17 prill 2024 (MIA) - Duke folur në panel diskutimin para anëtarëve të Dhomës së përfaqë...

Kandidatët presidencialë në mitingje dhe takime me qytetarë në disa rajone

Kandidatët presidencialë në mitingje dhe takime me qytetarë në disa rajone

 Shkup, 12 prill 2024 (MIA)  -  Kandidatët presidencialë, sot, në ditën e nëntë të fu...

Filloi fushata për zgjedhjet presidenciale, që do të mbahen më 24 prill

Filloi fushata për zgjedhjet presidenciale, që do të mbahen më 24 prill

Shkup, 4 prill 2024 (MIA) - Në mesnatë filloi fushata zgjedhore për zgjedhjet presidenciale të...

Kandidatët presidencial deri në fushsatë nuk guxojnë të shpenzojnë para nga llogaria e transaksionit, ndërkaq mund të mbajnë vet[m një ngjarje publike

Kandidatët presidencial deri në fushsatë nuk guxojnë të shpenzojnë para nga llogaria e transaksionit, ndërkaq mund të mbajnë vet[m një ngjarje publike

Shkup, 22 mars 2024 (MIA) - Kandidaturat për president të shtetit...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR