• e hënë, 17 qershor 2024
Gjykata e Apelit në Xhorxhia e ka ndaluar procesin kundër Trampit për implikim në zgjedhje

Gjykata e Apelit në Xhorxhia e ka ndaluar procesin kundër Trampit për implikim në zgjedhje

Uashington, 6 qershor 2024 (MIA) - Gjykata e Apelit në Xhorxhia ka urdhëruar ndërprerjen e proc...

LSDM-ja filloi procedurën për zgjedhjen e kryetarit,  zgjedhjet më 30 qershor, kongresi më 9 qershor

LSDM-ja filloi procedurën për zgjedhjen e kryetarit, zgjedhjet më 30 qershor, kongresi më 9 qershor

 Shkup, 31 maj 2024 (MIA) - Në LSDM sot fillon procedura për zgjedhje të jashtëzakonshme brenda...

KSHZ: Dalja deri në orën 9 është 7,22 për qind, më e lartë se ajo më 8 maj

KSHZ: Dalja deri në orën 9 është 7,22 për qind, më e lartë se ajo më 8 maj

Shkup, 22 maj 2024 (MIA)- Dalja në shtatë vendvotimet ku sot rivotohet për zgjedhjet parlamentare de...

Vendvotimi 1272 në Ohër është hapur në kohë, votimi po zhvillohet pa probleme

Vendvotimi 1272 në Ohër është hapur në kohë, votimi po zhvillohet pa probleme

 Ohër, 22 maj 2024 (MIA) - Votimi në vendvotimin 1272 në Komunën e Ohrit, ku po përsëriten zgje...

Deri te Gjykata administrative ka arritur një ankesë nga VLEN, ankesa ka edhe nga BDI për të gjitha shtatë vendvotimet ku u anulua votimi

Deri te Gjykata administrative ka arritur një ankesë nga VLEN, ankesa ka edhe nga BDI për të gjitha shtatë vendvotimet ku u anulua votimi

Shkup, 16 maj 2024 (MIA) - Deri te gjykata administrative deri sot në ora 11 ka arritur një ankesë k...

Varheji drejtuar Mickoskit: Urime për fitoren bindëse, të punojmë së bashku në nivel tjetër të procesit të inkuadrues

Varheji drejtuar Mickoskit: Urime për fitoren bindëse, të punojmë së bashku në nivel tjetër të procesit të inkuadrues

 Bruksel, 9 maj 2024 (MIA) - Komisari evropian për Zgjerim dhe Politikë të Fqinjësisë, Oliver V...

KSHZ me rezultate fillestare nga zgjedhjet parlamentare: Koalicioni i kryesuar nga VMRO-DPMNE ka fituar 59 mandate të deputetëve

KSHZ me rezultate fillestare nga zgjedhjet parlamentare: Koalicioni i kryesuar nga VMRO-DPMNE ka fituar 59 mandate të deputetëve

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Nga votat e numëruara në 3.270 vendvotime, Koalicioni i kryesuar nga VMRO-...

Mucunski: Presim rezultatet akoma më të mira se rrethi i parë

Mucunski: Presim rezultatet akoma më të mira se rrethi i parë

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Nënkryetari i VMRO-DPMNE-së, Timço Mucunski në konferencën e parë për...

Dalja në Strugë deri në orën 11 për  zgjedhjet presidenciale 7 për qind, ndërsa ato parlamentare 9 për qind, në Vevçan 21 për qind

Dalja në Strugë deri në orën 11 për zgjedhjet presidenciale 7 për qind, ndërsa ato parlamentare 9 për qind, në Vevçan 21 për qind

 Strugë, 8 maj 2024 (MIA)  - Për zgjedhjet parlamentare në Strugë dhe rrethinë deri në orë...

Në Karbincë deri në orën 9 për të votuar në zgjedhjet e dyfishta kanë dalë 4,7 për qind e numrit të përgjithshëm të votuesve

Në Karbincë deri në orën 9 për të votuar në zgjedhjet e dyfishta kanë dalë 4,7 për qind e numrit të përgjithshëm të votuesve

Karbincë, 8 maj 2024 (MIA) - Në Komunën Karbincë pa probleme janë duke u zhvilluar zgjedhjet e dyfis...

Të drejtë vote në zgjedhjet presidenciale kanë 1.814.317, ndërsa në zgjedhjet parlamentare 1.815.350 votues

Të drejtë vote në zgjedhjet presidenciale kanë 1.814.317, ndërsa në zgjedhjet parlamentare 1.815.350 votues

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Në rrethin e dytë të zgjedhjeve presiden...

Votim, numërim, rezultate, ankesa

Votim, numërim, rezultate, ankesa

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Në 3.480 qendra votimi në vend sot në rrethin e dytë të zgjedhjeve të shta...

Udhëzime për votim

Udhëzime për votim

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetër i Zgjedhjeve publikoi udhëz...

Në zgjedhje mund të votojnë edhe qytetarët të cilëve dokumentet personale  u kanë skaduar në periudhën prej nëntë muajve

Në zgjedhje mund të votojnë edhe qytetarët të cilëve dokumentet personale u kanë skaduar në periudhën prej nëntë muajve

 Shkup, 8 maj 2024 (MIA) -  Në zgjedhjet e sotme të dyfishta presidenciale dhe parlamentar...

Dita e zgjedhjeve ditë jopune për të gjithë qytetarët

Dita e zgjedhjeve ditë jopune për të gjithë qytetarët

Shkup, 8 maj 2024 2024 (MIA) - Për shkak të zgjedhjeve parlamentare dhe të raundit të dytë të zgjedh...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR