• e enjte, 25 korrik 2024
Davkova tha se e respekton Marrëveshjen e Prespës, përmes bisedimeve të drejtpërdrejta do ta mbrojë qëndrimin e saj personal për përdorimin e emrit Maqedoni

Davkova tha se e respekton Marrëveshjen e Prespës, përmes bisedimeve të drejtpërdrejta do ta mbrojë qëndrimin e saj personal për përdorimin e emrit Ma...

 Ohër, 31 maj 2024 (MIA)  - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot nga Ohri theksoi s...

Pendarovski nga Qendra: E vetmja mënyrë që Siljanovska - Davkova të fitojë një duel është të paraqitet vetëm

Pendarovski nga Qendra: E vetmja mënyrë që Siljanovska - Davkova të fitojë një duel është të paraqitet vetëm

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA)  - E vetmja mënyrë që Siljanovska të fitojë në duel është të para...

Mickoski: Davkova ka më shumë vota së bashku se dy kandidatët e pushtetit, Pendarovski dhe Osmani

Mickoski: Davkova ka më shumë vota së bashku se dy kandidatët e pushtetit, Pendarovski dhe Osmani

 Shkup, 28 prill 2024 (MIA) - Populli tha, koalicionin e ardhshëm në Maqedoni do ta udhëheqë VM...

Festohet para selisë së VMRO-DPMNE-së

Festohet para selisë së VMRO-DPMNE-së

Shkuo, 24 prill 2024 (MIA) - Para selisë së VMRO-DPMNE-së janë mbledhur mbështetësit e kandidat...

Siljanovska Davkova: Neve na mungon patriotizmi kushtetues

Siljanovska Davkova: Neve na mungon patriotizmi kushtetues

Prilep, 15 prill 2024 (MIA) - Identiteti nuk ndërlidhet për historinë apo kulturën, por lidhet...

Siljanoska-Davkova nuk është kandidate jopartiake, por është kandidatja e vetme e VMRO-DPMNE-së, thonë nga ekipi zgjedhor i Pendarovskit

Siljanoska-Davkova nuk është kandidate jopartiake, por është kandidatja e vetme e VMRO-DPMNE-së, thonë nga ekipi zgjedhor i Pendarovskit

Shkup, 20 mars 2024 (MIA) - Nga ekipi zgjedhor i kandidatit presid...

ZGJEDHJET 2024 / Mickoski: Pres që më 3 mars për disa orë të mblidhen nënshkrimet për Siljanovska Davkovën

ZGJEDHJET 2024 / Mickoski: Pres që më 3 mars për disa orë të mblidhen nënshkrimet për Siljanovska Davkovën

Shkup, 26 shkurt 2024 (MIA) - Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski konsideron se më 3 mars, p...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR