• e martë, 21 maj 2024
Bekteshi: Pres që lista që del nga Ligji për praktikat jokorrekte tregtare të mos jetë nën 2300 produkte

Bekteshi: Pres që lista që del nga Ligji për praktikat jokorrekte tregtare të mos jetë nën 2300 produkte

Shkup, 15 mars 2024 (MIA) - Lista e produkteve që del nga Ligji për praktika të padrejta tregtare ta...

Bekteshi: Të bëjmë marrëveshje mes të gjitha partive politike - ai që humbët në zgjedhje të mos merret më me politikë

Bekteshi: Të bëjmë marrëveshje mes të gjitha partive politike - ai që humbët në zgjedhje të mos merret më me politikë

Shkup, 15 mars 2024 (MIA) - Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti është i autorizuar të negociojë me të gjit...

Bekteshi: Do të reagojmë nëse ka keqpërdorime me çmimet deri në fillimin e ligjit për parandalimin e praktikave tregtare jokorrekte

Bekteshi: Do të reagojmë nëse ka keqpërdorime me çmimet deri në fillimin e ligjit për parandalimin e praktikave tregtare jokorrekte

Shkup, 5 mars 2024 (MIA) - Ministria e Ekonomisë do të marrë vendime të cilat sipas ministrit dikast...

Bekteshi: Nuk do të vazhdohet masa për çmime të garantuara, do të presim miratimin e ligjit për ndalesën e praktikave të padrejta tregtare

Bekteshi: Nuk do të vazhdohet masa për çmime të garantuara, do të presim miratimin e ligjit për ndalesën e praktikave të padrejta tregtare

Shkup, 27 shkurt 2024 (MIA) - Ministria e Ekonomisë nuk do ta vazhdojë masën e çmimeve të garantuara...

Bekteshi: Edhe për 35 denarë rritet çmimi blerës i duhanit, sjellim vendime në interes të kultivuesve të duhanit

Bekteshi: Edhe për 35 denarë rritet çmimi blerës i duhanit, sjellim vendime në interes të kultivuesve të duhanit

Shkup, 13 shkrut 2024 (MIA) - Çmimi blerës i duhanit të klasit të parë, duhan "aromatik" nga re...

Bekteshi: Duhet të rinegociohet me një nga katër investitorët strategjikë në pjesën e energjetikës

Bekteshi: Duhet të rinegociohet me një nga katër investitorët strategjikë në pjesën e energjetikës

Shkup, 9 shkurt 2024 (MIA) – Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi kon...

Bekteshi: Do të ndajmë mbi 7.000 vauçerë për pajisje me kondicionerë inverterë në vlerë prej 4,1 milionë euro

Bekteshi: Do të ndajmë mbi 7.000 vauçerë për pajisje me kondicionerë inverterë në vlerë prej 4,1 milionë euro

Shkup, 31 janar 2024 (MIA) - Ministria e Ekonomisë këtë vit do të japë mbështetje financiare përmes...

Deri në fund të prillit propozim në Qeveri për furnizim universal me energji elektrike

Deri në fund të prillit propozim në Qeveri për furnizim universal me energji elektrike

 Shkup, 31 janar 2024 (MIA)  -  Deri në fund të prillit është afati për marrjen e ven...

Bekteshi: Vendimi për vazhdimin e afatit të çmimeve të ngrira i jep hapësirë ​​Kuvendit të miratojë zgjidhjen e re ligjore për praktikat e padrejta tregtare

Bekteshi: Vendimi për vazhdimin e afatit të çmimeve të ngrira i jep hapësirë ​​Kuvendit të miratojë zgjidhjen e re ligjore për praktikat e padrejta tr...

Shkup, 23 janar 2024 (MIA) - Vendimi për vazhdimin e afatit të çmimeve të ngrira deri në fund të shk...

Në rrjedhë ndërtimi i interkonektorin me Shqipërinë, parashihet lidhje e re me Greqinë

Në rrjedhë ndërtimi i interkonektorin me Shqipërinë, parashihet lidhje e re me Greqinë

Shkup, 23 janar 2024 (MIA) - Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi beson se është e mundur që vendi...

Bekteshi: Deri në fund të janarit rritja e pagave është më e madhe nga rritja e inflacionit krahasuar me muajt paraprak nga viti i mëparshëm

Bekteshi: Deri në fund të janarit rritja e pagave është më e madhe nga rritja e inflacionit krahasuar me muajt paraprak nga viti i mëparshëm

Shkup, 23 janar 2024 (MIA) - Rritja e pagave deri në fund të janarit është më e lartë se rritja e in...

Bekteshi: Deri më 1 korrik subvencione nga Qeveria përmes EMV-së, nuk ka rritje të çmimit në bllokun e parë dhe të dytë

Bekteshi: Deri më 1 korrik subvencione nga Qeveria përmes EMV-së, nuk ka rritje të çmimit në bllokun e parë dhe të dytë

Shkup, 23 janar 2024 (MIA) - Deri më 1 korrik do të ketë subvencion nga ana e Qeverisë drejtpër...

Bekteshi: Ka të interesuar për ndërtimin e gazsjellësit drejt Greqisë, kërkohet edhe investitor për dy termocentrale me gaz

Bekteshi: Ka të interesuar për ndërtimin e gazsjellësit drejt Greqisë, kërkohet edhe investitor për dy termocentrale me gaz

Shkup, 14 janar 2024 (MIA) - Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi deklaroi se ka shumë kompani të...

Bekteshi: Asgjë nuk do të ndryshojë në thirrjet për furnizuesin universal dhe Çebrenin, as nuk ekziston invazion grek në sektorin energjetik në vend

Bekteshi: Asgjë nuk do të ndryshojë në thirrjet për furnizuesin universal dhe Çebrenin, as nuk ekziston invazion grek në sektorin energjetik në vend

Shkup, 27 dhjetor 2023 (MIA) - Nuk do të ketë ndryshime në thirrjet për furnizuesin universal dhe Çe...

Bekteshi: Për shumicën e qytetarëve faturat e rrymës do të jetë më të ulëta

Bekteshi: Për shumicën e qytetarëve faturat e rrymës do të jetë më të ulëta

Kumanovë, 26 dhjetor 2023 (MIA) - Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot deklaroi se me vendimi...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR