• e enjte, 25 korrik 2024
KSL me akademi solemne e shënoi Ditën ndërkombëtare të punës

KSL me akademi solemne e shënoi Ditën ndërkombëtare të punës

Shkup, 1 maj 2024 (MIA) - Konfederata e sintikatave të lira të Maq...

Xhaferi: Për ne, si vend anëtar i ardhshëm i BE-së, respektimi dhe trajtimi i barabartë i punëtorëve dhe të drejtave të punës është imperativ

Xhaferi: Për ne, si vend anëtar i ardhshëm i BE-së, respektimi dhe trajtimi i barabartë i punëtorëve dhe të drejtave të punës është imperativ

Shkup, 1 maj 2024 (MIA) - Sot është 1 Maji, Dita ndërkombëtare e punës, dhe krahas urimeve, më...

Në ditën e parë të majit moti i ndryshueshëm dhe më i ngrohtë, pasdite reshje lokale të shiut

Në ditën e parë të majit moti i ndryshueshëm dhe më i ngrohtë, pasdite reshje lokale të shiut

Shkup, 1 maj 2024 (MIA) - Moti sot do të jetë i ndryshueshëm me vranësira dhe i ngrohtë, me erë...

LSM ju bën thirrje punëtorëve në protestë me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Punës - 1 Maji

LSM ju bën thirrje punëtorëve në protestë me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Punës - 1 Maji

Shkup, 27 prill 2024 (MIA) - Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë organizon protestë me rastin e Ditës...

LSM: Rritje të të gjitha rrogave për 78 për qind, 60 orë punë në javë është kthim në shekullin 19

LSM: Rritje të të gjitha rrogave për 78 për qind, 60 orë punë në javë është kthim në shekullin 19

Shkup, 1 maj 2023 (MIA) - Rritje prej pothuajse 80 për qind të rrogave të politikanëve dhe funk...

Mariçiq: Lufta për të drejtat e punëtorëve është luftë për të ardhmen e të gjithë neve

Mariçiq: Lufta për të drejtat e punëtorëve është luftë për të ardhmen e të gjithë neve

Shkup, 1 maj 2023 (MIA) - Një Maji shënon kthesë të rëndësishme në zhvillimin e shoqërisë dhe ë...

Spasovski: Në mënyrë të pakushtëzuar kujdesemi për krijimin e një shoqërie të barabartë për të gjithë

Spasovski: Në mënyrë të pakushtëzuar kujdesemi për krijimin e një shoqërie të barabartë për të gjithë

Shkup, 1 maj 2023 (MIA) - Një Maji ështëp ditë e cila ka rëndësi të madhe për punëtorët, si nga...

Trençevska: Zhvillojmë dialog intensiv social për Marrëveshje të re kolektive për sektorin publik

Trençevska: Zhvillojmë dialog intensiv social për Marrëveshje të re kolektive për sektorin publik

Shkup, 1 maj 2023 (MIA) - Për Qeverinë dhe Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale, mbrojtja d...

Bytyqi: Mbetemi në rrugën për mbështetje sistematike në luftën për të drejtat e punëtorëve

Bytyqi: Mbetemi në rrugën për mbështetje sistematike në luftën për të drejtat e punëtorëve

Shkup, 1 maj 2023 (MIA) - Puna juaj është ajo që e mban komunitetin tonë. Ju jeni shtylla kurri...

Xhaferi: TË drejtat e punëtorëve duhet të jenë prioritet i faktorëve shoqëror

Xhaferi: TË drejtat e punëtorëve duhet të jenë prioritet i faktorëve shoqëror

Shkup, 1 maj 2023 (MIA) - Dëshiroj ta shpreh bindjen time të fortë se 1 Maji nuk duhet të na ku...

Kovaçevski: Të gjitha masat qeveritare janë të kahëzuara drejt standardit më të mirë të jetës së qytetarëve

Kovaçevski: Të gjitha masat qeveritare janë të kahëzuara drejt standardit më të mirë të jetës së qytetarëve

Shkup, 1 maj 2023 (MIA) - Shpreh respekt të madh ndaj të gjithëve të cilët me punën e tyre sigu...

Pendarovski: T'i avancojmë të drejtat e punëtorëve në mënyrë që të sjellim prosperitet më të madh

Pendarovski: T'i avancojmë të drejtat e punëtorëve në mënyrë që të sjellim prosperitet më të madh

Shkup, 1 maj 2023 (MIA) - Më 1 Maj - Ditën e punës, të përkujtojmë dhe t'u shprehim mirënjohje...

Autobusët më 1 maj do të qarkullojnë sipas orarit të së dielës

Autobusët më 1 maj do të qarkullojnë sipas orarit të së dielës

Shkup, 1 maj 2023 (MIA) - Për shkak të Ditës ndërkombëtare të punë...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR