• e martë, 21 maj 2024
Deri te Gjykata administrative ka arritur një ankesë nga VLEN, ankesa ka edhe nga BDI për të gjitha shtatë vendvotimet ku u anulua votimi

Deri te Gjykata administrative ka arritur një ankesë nga VLEN, ankesa ka edhe nga BDI për të gjitha shtatë vendvotimet ku u anulua votimi

Shkup, 16 maj 2024 (MIA) - Deri te gjykata administrative deri sot në ora 11 ka arritur një ankesë k...

Varheji drejtuar Mickoskit: Urime për fitoren bindëse, të punojmë së bashku në nivel tjetër të procesit të inkuadrues

Varheji drejtuar Mickoskit: Urime për fitoren bindëse, të punojmë së bashku në nivel tjetër të procesit të inkuadrues

 Bruksel, 9 maj 2024 (MIA) - Komisari evropian për Zgjerim dhe Politikë të Fqinjësisë, Oliver V...

KSHZ me rezultate fillestare nga zgjedhjet parlamentare: Koalicioni i kryesuar nga VMRO-DPMNE ka fituar 59 mandate të deputetëve

KSHZ me rezultate fillestare nga zgjedhjet parlamentare: Koalicioni i kryesuar nga VMRO-DPMNE ka fituar 59 mandate të deputetëve

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Nga votat e numëruara në 3.270 vendvotime, Koalicioni i kryesuar nga VMRO-...

Mucunski: Presim rezultatet akoma më të mira se rrethi i parë

Mucunski: Presim rezultatet akoma më të mira se rrethi i parë

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Nënkryetari i VMRO-DPMNE-së, Timço Mucunski në konferencën e parë për...

Dalja në Strugë deri në orën 11 për  zgjedhjet presidenciale 7 për qind, ndërsa ato parlamentare 9 për qind, në Vevçan 21 për qind

Dalja në Strugë deri në orën 11 për zgjedhjet presidenciale 7 për qind, ndërsa ato parlamentare 9 për qind, në Vevçan 21 për qind

 Strugë, 8 maj 2024 (MIA)  - Për zgjedhjet parlamentare në Strugë dhe rrethinë deri në orë...

Në Karbincë deri në orën 9 për të votuar në zgjedhjet e dyfishta kanë dalë 4,7 për qind e numrit të përgjithshëm të votuesve

Në Karbincë deri në orën 9 për të votuar në zgjedhjet e dyfishta kanë dalë 4,7 për qind e numrit të përgjithshëm të votuesve

Karbincë, 8 maj 2024 (MIA) - Në Komunën Karbincë pa probleme janë duke u zhvilluar zgjedhjet e dyfis...

Të drejtë vote në zgjedhjet presidenciale kanë 1.814.317, ndërsa në zgjedhjet parlamentare 1.815.350 votues

Të drejtë vote në zgjedhjet presidenciale kanë 1.814.317, ndërsa në zgjedhjet parlamentare 1.815.350 votues

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Në rrethin e dytë të zgjedhjeve presiden...

Votim, numërim, rezultate, ankesa

Votim, numërim, rezultate, ankesa

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Në 3.480 qendra votimi në vend sot në rrethin e dytë të zgjedhjeve të shta...

Udhëzime për votim

Udhëzime për votim

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetër i Zgjedhjeve publikoi udhëz...

Në zgjedhje mund të votojnë edhe qytetarët të cilëve dokumentet personale  u kanë skaduar në periudhën prej nëntë muajve

Në zgjedhje mund të votojnë edhe qytetarët të cilëve dokumentet personale u kanë skaduar në periudhën prej nëntë muajve

 Shkup, 8 maj 2024 (MIA) -  Në zgjedhjet e sotme të dyfishta presidenciale dhe parlamentar...

Dita e zgjedhjeve ditë jopune për të gjithë qytetarët

Dita e zgjedhjeve ditë jopune për të gjithë qytetarët

Shkup, 8 maj 2024 2024 (MIA) - Për shkak të zgjedhjeve parlamentare dhe të raundit të dytë të zgjedh...

Transporti publik në Shkup nesër sipas itinerarit të së dielës, teleferiku nuk do të punojë

Transporti publik në Shkup nesër sipas itinerarit të së dielës, teleferiku nuk do të punojë

 Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Transporti publik në Shkup sot do të fu...

Xhaferi u takua me anëtarë të Parlamentit Evropian: Zgjedhjet do e përcaktojnë drejtimin e lëvizjes së Maqedonisë së  Veriut

Xhaferi u takua me anëtarë të Parlamentit Evropian: Zgjedhjet do e përcaktojnë drejtimin e lëvizjes së Maqedonisë së Veriut

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Kryetari Xhaferi, sot në Qeveri u takua me delegacionin e Parlamentin Evro...

Pisonero: BE-ja pret të gjitha forcat politike në Maqedoni të Veriut ta mbështesin përparimin në rrugën evropiane

Pisonero: BE-ja pret të gjitha forcat politike në Maqedoni të Veriut ta mbështesin përparimin në rrugën evropiane

Bruksel, 7 maj 2024 (MIA) - Bashkimi Evropian beson se të gjitha forcat politike në Maqedoni të...

Faza e tretë e zgjedhjeve në Indi - votoi edhe kryeministri Modi

Faza e tretë e zgjedhjeve në Indi - votoi edhe kryeministri Modi

Nju-Delhi, 7 maj 2024 (MIA) - Kryeministri indian, Narendra Modi sot votoi në fazën e tretë të...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR