• e enjte, 25 korrik 2024
Vendi shënon rritje të përfshirjes me vaksinimin, por ende është nën 95 për qind të rekomanduarat sepse do të ngritet vetëdija te popullata

Vendi shënon rritje të përfshirjes me vaksinimin, por ende është nën 95 për qind të rekomanduarat sepse do të ngritet vetëdija te popullata

Shkup, 22 prill 2024 (MIA) - Ministria e Shëndetësisë do ta ngritë vetëdijen e popullatës për nevojë...

Kovaçevski: Sugjerova në Programin partiak të ceket rritja e mëtutjeshme e pensioneve, rrogës minimale dhe mesatare

Kovaçevski: Sugjerova në Programin partiak të ceket rritja e mëtutjeshme e pensioneve, rrogës minimale dhe mesatare

Shkup, 21 mars 2024 (MIA) - Kur isha kryeministër, së bashku me mi...

Rriten çmimet me pakicë të derivateve të naftës

Rriten çmimet me pakicë të derivateve të naftës

Shkup, 22 dhjetor 2023 (MIA) - Komisioni rregullator për energjetikë, shërbimeve të ujit dhe shërbim...

Rritja e çmimeve të energjisë do të ishte për 27 për qind nëse pranohen kërkesat e kompanive

Rritja e çmimeve të energjisë do të ishte për 27 për qind nëse pranohen kërkesat e kompanive

Shkup, 12 dhjetor 2023 (MIA) - Nëse pranohen kërkesat nga kompanit;, rritja e çmimit të energjisë do...

Putin me dekret i ka rritur forcat e armatosura ruse për 15 për qind

Putin me dekret i ka rritur forcat e armatosura ruse për 15 për qind

Moskë, 1 dhjetor 2023 (MIA) - Presidenti rus Vlladimir Putin ka urdhëruar një rritje të numrit të fo...

DPHM: Nesër dhe të shtunën rritje të temperaturës ditore

DPHM: Nesër dhe të shtunën rritje të temperaturës ditore

Shkup, 30 nëntor 2023 (MIA) - Nesër dhe të shtunën do të fryjë erë mesatare deri e fortë nga drejtim...

Bytyqi: Disa produkte të caktuara nuk duhet të kenë shkallë preferenciale tatimore

Bytyqi: Disa produkte të caktuara nuk duhet të kenë shkallë preferenciale tatimore

Shkup, 8 tetor 2023 (MIA) - Zëvendëskryeministri përgjegjës për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi sot...

Fillon pagesa e pensioneve të shtatorit me rritje prej 5.3 për qind

Fillon pagesa e pensioneve të shtatorit me rritje prej 5.3 për qind

Shkup, 2 tetor 2023 (MIA) - Sot duhet të fillojë pagesa e pensioneve të shtatorit. Pensionistët do t...

Lëvizja Demokratike: Qeveritarët rrisin rrogat e veta në mbi 2.000 euro, për qytetarët vetëm 2.000 denarë rritje

Lëvizja Demokratike: Qeveritarët rrisin rrogat e veta në mbi 2.000 euro, për qytetarët vetëm 2.000 denarë rritje

Shkup, 22 shtator 2023 Hipokrizia e pushtetit aktual përfundimisht nuk ka fund. Shpesh ata kr...

Ukraina planifikon rritje të madhe të buxhetit ushtarak për vitin 2024

Ukraina planifikon rritje të madhe të buxhetit ushtarak për vitin 2024

Kiev, 15 shtator 2023 (MIA) - Qeveria ukrainase e ka miratuar propozim-buxhetin për vitin 2024,...

Finance Think: Gjendja momentale me financat e pensioneve nuk lejon rritjen e pensioneve

Finance Think: Gjendja momentale me financat e pensioneve nuk lejon rritjen e pensioneve

Shkup, 17 gusht 2023 (MIA) - Situata momentale me financat e pensioneve nuk lejon rritje të pensione...

Benzinat shtrenjtohen për një denar, dizeli për dy denarë për litër

Benzinat shtrenjtohen për një denar, dizeli për dy denarë për litër

Shkup, 31 korrik 2023 (MIA) - Benzinat nga sonte në mesnatë do të rriten për një denar për litër, nd...

Për dy denarë shtrenjtohen derivatet e naftës

Për dy denarë shtrenjtohen derivatet e naftës

Shkup, 27 korrik 2023 (MIA) - Nga mesnata çmimet e derivateve të naftës do të rriten për dy denarë,...

Qeveria dhe sindikatat arritën marrëveshje,  nga shtatori  për 10 për qind paga më të larta

Qeveria dhe sindikatat arritën marrëveshje, nga shtatori për 10 për qind paga më të larta

Shkup, 11 korrik 2023 (MIA) - Qeveria dhe sindikatat, pas bisedimeve të suksesshme dhe dialogut të h...

Organizata Botërore Meteorologjike: Është e mundur rritje e temperaturës mesatare vjetore globale

Organizata Botërore Meteorologjike: Është e mundur rritje e temperaturës mesatare vjetore globale

Gjenevë, 17 maj 2023 (MIA) - Temperatura mesatare vjetore globale sipas gjitha gjasave do të rritet...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR