• e shtunë, 15 qershor 2024
Pendarovski: Me mobilizim masiv më 24 prill dhe më 8 maj nuk presim asgjë më pak se dy fitore

Pendarovski: Me mobilizim masiv më 24 prill dhe më 8 maj nuk presim asgjë më pak se dy fitore

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Sonte me praninë e madhe konfirmojmë se kjo nuk është komunë e VMR...

Bojmacaliev: Në objektin e NjPB Gazi Babë janë investuar 27 milionë denarë

Bojmacaliev: Në objektin e NjPB Gazi Babë janë investuar 27 milionë denarë

Shkup, 19 mars 2024 (MIA) - Zëvendësministri plotësues i Punëve të Brendshme, Mitko Bojmacaliev sot...

Një pjesë e Komunës së Gazi Babës pa ujë

Një pjesë e Komunës së Gazi Babës pa ujë

 Shkup, 1 mars 2024 (MIA)  - Pa ujë sot nga ora 10 janë një pjesë e konsumatorëve të rrugë...

Për shkak të një defekti pa ujë një pjesë e rrugës

Për shkak të një defekti pa ujë një pjesë e rrugës "520" në Gazi Babë

 Shkup, 27 janar 2024 (MIA) - Për shkak të riparimit  të defektit të rrugës nga "F-1" në r...

Të dielën pa ujë shfrytëzuesit e disa rrugëve dhe objekteve afariste në Gazi Babë

Të dielën pa ujë shfrytëzuesit e disa rrugëve dhe objekteve afariste në Gazi Babë

Shkup, 2 shkurt 2024 (MIA) - Për shkak të ndërrimit të mbyllësit f-600 mm në udhëkryqin e bulevardit...

Gjendet i vdekur i punësuari në objektin industrial në Gazi Babë

Gjendet i vdekur i punësuari në objektin industrial në Gazi Babë

Shkup, 14 janar 2024 (MIA) - Një person 49 vjeçar është gjetur dje pa shenja jete rreth orës 13:30 n...

Një pjesë e komunës së Gazi Babës pa ujë

Një pjesë e komunës së Gazi Babës pa ujë

Shkup, 15 nëntor 2023 (MIA)- Sot nga ora 9:30 pa ujë do të mbeten një pjesë e shfrytëzuesve të locua...

Një pjesë e komunës së Gazi Babës pa ujë

Një pjesë e komunës së Gazi Babës pa ujë

Shkup, 2 tetor 2023 (MIA) - Sot pa ujë prej orës 10:10 do të jenë një pjesë e shfrytëzuesve në rrugë...

Pa ujë disa rrugë në Komunën e Gazi Babës

Pa ujë disa rrugë në Komunën e Gazi Babës

Shkup, 28 shtator 2023 (MIA) - NP "Ujësjellësi dhe Kanalizimi" - Shkup njofton se sot nga ora 11:00,...

Pa energji elektrike disa pjesë të Gazi Babës, Karposhit dhe Gjorçe Petrovit

Pa energji elektrike disa pjesë të Gazi Babës, Karposhit dhe Gjorçe Petrovit

 Shkup, 31 gusht 2023 (MIA) - Qendra Rajonale për Menaxhim meKriza të Qytetit të Shkupit, pas n...

Një pjesë e Shuto Orizarës dhe Gazi Babës pa ujë

Një pjesë e Shuto Orizarës dhe Gazi Babës pa ujë

Shkup, 12 korrik 2023 (MIA) - Pa ujë sot prej orës 8:50 janë një pjesë...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR