• e martë, 16 prill 2024

Për shkak të një defekti pa ujë një pjesë e rrugës "520" në Gazi Babë

Për shkak të një defekti pa ujë një pjesë e rrugës

 Shkup, 27 janar 2024 (MIA) - Për shkak të riparimit  të defektit të rrugës nga "F-1" në rrugën "520" nr. 37 në Komunën e Gazi Babës, ndërprerje të furnizimit me ujë  do të kenë konsumatorët e një pjese të së njëjtës rrugë.

Siç informojnë nga NP "Ujësjellësi dhe Kanalizimi" ndërprerja e furnizimit me ujë do të jetë nga ora 9:25 deri në përfundimin e aktiviteteve për riparimin e defektit. 

 Foto: Arkivi i MIA-s

 

QËNDRONI TË LIDHUR