• e shtunë, 22 qershor 2024
Dashtevski: Votimi kaloi qetë, jehona në diasporë deri në ora 17 rreth 50 për qind

Dashtevski: Votimi kaloi qetë, jehona në diasporë deri në ora 17 rreth 50 për qind

Shkup, 23 prill 2024 (MIA) - Kryetari i Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ), Aleksandar Dashte...

Nënshkruhet Kodi për zgjedhje korrekte dhe demokratike parlamentare - ndarja e fondeve për marketing politik është problemi kryesor i partive më të vogla (PLT)

Nënshkruhet Kodi për zgjedhje korrekte dhe demokratike parlamentare - ndarja e fondeve për marketing politik është problemi kryesor i partive më të vo...

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Përfaqësues të partive politike dhe koalic...

KSHZ do ta bëjë shortin për radhitjen në listën me kandidatë për deputetë

KSHZ do ta bëjë shortin për radhitjen në listën me kandidatë për deputetë

Shkup, 12 prill 2024 (MIA) - Komisioni shtetëror zgjedhor sot pritet të mbajë mbledhje në të ci...

Përcaktohet pamja e fletëvotimit për zgjedhjet për president të shtetit dhe për deputetë

Përcaktohet pamja e fletëvotimit për zgjedhjet për president të shtetit dhe për deputetë

Shkup, 11 prill 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) sot pasdite e përcaktoi pamjen e fl...

KSHZ i konfirmoi listat e kandidatëve për deputetë

KSHZ i konfirmoi listat e kandidatëve për deputetë

Shkup, 11 prill 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) sot pasdite në seancë i konfirmoi listat e kandidatë...

KSHZ-ja konfirmoi kandidaturat për president të shtetit

KSHZ-ja konfirmoi kandidaturat për president të shtetit

Shkup, 21 mars 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot në mbledhje njëzëri i konfir...

Dashtevski: Do të ishte mirë që deri në zgjedhje të kompletohet KSHZ-ja dhe të punojë në përbërje të plotë

Dashtevski: Do të ishte mirë që deri në zgjedhje të kompletohet KSHZ-ja dhe të punojë në përbërje të plotë

Shkup, 10 janar 2024 (MIA) - Kryetari i Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, Aleksandar Dashtevski th...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR