• сабота, 15 јуни 2024
МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

12 јуни 2024 Скопје - Министерот за надворешни работи, Бујар Османи ќе одрж...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

10 јуни 2024 Скопје - Средба со претседателот на Собранието Африм Гаши со а...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

9 јуни 2024 Скопје - Социјалдемократскиот сојуз ќе го одржи 29. Конгрес.

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

6 јуни 2024 Скопје - Претседателката Гордана Сиљановска Давкова ќе го врачи...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

5 јуни 2024  Свети Николе/ Тетово – Одбележување на Светскиот ден на ж...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

31 мај 2024  Скопје – Саем за обновливи извори на енергија и енергетск...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

28 мај 2024 Скопје – Конститутивна седница на Собранието на Република Север...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

26 мај 2024 Скопје – Прес конференција на Националната мрежа против хомофоб...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

 22 мај 2024  Скопје - Прес-конференција на Државната изборна ком...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

14 мај 2024 Охрид - Годишна меѓународна регулаторна конференција 2024 насло...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

12 мај 2024  Скопје

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

10 мај 2024   Скопје - Претседателот на техничката Влада на Ре...

МИА Најави МКД (КРГ)

МИА Најави МКД (КРГ)

7 мај 2024 Скопје – Централната прослава за одбележување на Денот на македо...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

6 мај 2024 Штип – Манифестација „Велигденски игри без граници“. (во...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

5 мај 2024  Скопје - Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски ќ...

Image

Остани поврзан