• вторник, 25 јуни 2024
Тренчевска се повлекува од функцијата претседателка на форумот на жени на СДСМ

Тренчевска се повлекува од функцијата претседателка на форумот на жени на СДСМ

Скопје, 9 мај 2024 (МИА) - Дополнителната заменик министерка за труд и социјална политика Јованка Тр...

Тренчевска: Се обврзуваме на минимална пензија од 20.000 денари и просечна пензија од 30.000 денари

Тренчевска: Се обврзуваме на минимална пензија од 20.000 денари и просечна пензија од 30.000 денари

19 април 2024  Коносителката...

Тренчевска: Разрешување на директори со еднострана одлука во време на избори е незаконски акт

Тренчевска: Разрешување на директори со еднострана одлука во време на избори е незаконски акт

Скопје, 9 април 2024 Дополнителната заменичка министерка за труд и социјална политика, Јован...

Тренчевска: Грижата за највозрасните не е само ветување, тоа е наша должност

Тренчевска: Грижата за највозрасните не е само ветување, тоа е наша должност

Крива Паланка, 8 април 2024 (МИА) - Дополнителната заменичка министерка за труд и социјална политика...

Костадиновска-Стојчевска, Тренчевска и Бојмацалиев во работна посета на Општина Кривогаштани

Костадиновска-Стојчевска, Тренчевска и Бојмацалиев во работна посета на Општина Кривогаштани

Скопје, 30 март 2024 (МИА) - Министерката за култура Бисера Костадиновс...

Тренчевска: Во фокусот на СДСМ се пензионерите, просечна пензија од 30.000 денари до 2028 година

Тренчевска: Во фокусот на СДСМ се пензионерите, просечна пензија од 30.000 денари до 2028 година

Скопје, 29 март 2024 Програмата на СДСМ е насочена кон граѓаните, граѓаните ни се во прв пла...

Тренчевска на средба со млади во Струмица

Тренчевска на средба со млади во Струмица

Струмица, 27 март 2024 (МИА) - Дополнителната заменичка министерка за труд и социјална политика, Јов...

Тренчевска: Во градинка се примаат деца со примени три дози на вакцина против пертусис

Тренчевска: Во градинка се примаат деца со примени три дози на вакцина против пертусис

Куманово, 21 март 2024 (МИА) - Само децата со примени три дози вакцина можат да бидат примени во гра...

Археолошкиот локалитет „Стоби“ со над 180 илјади евра неповратни средства од ЕУ, е пример за видливи придобивки од евроинтеграциите

Археолошкиот локалитет „Стоби“ со над 180 илјади евра неповратни средства од ЕУ, е пример за видливи придобивки од евроинтеграциите

Скопје, 20 март 2024 (МИА) - Вицепремиерот задолжен за европски прашања во техничката Влада, Бојан М...

Тренчевска: Акција за нешто што ќе остане

Тренчевска: Акција за нешто што ќе остане

Скопје, 20 март 2024  По успешното спроведување на кампањата „Гласна и храбра“ во 2023...

Маричиќ,  Костадиновска-Стојчевска и Тренчевска во посета на археолошкиот локалитет „Стоби“

Маричиќ, Костадиновска-Стојчевска и Тренчевска во посета на археолошкиот локалитет „Стоби“

Скопје, 20 март 2024 (МИА) - Првиот заменик на претседателот на техничк...

Успешни жени земјоделки во Кавадарци посетени од Тренчевска и Николовски 

Успешни жени земјоделки во Кавадарци посетени од Тренчевска и Николовски 

Кавадарци, 14 март 2024 (МИА) - Успешни жени земјоделки во Кавадарци, денеска беа посетени од минист...

Николовски и Тренчевска на средби со жени земјоделци од Кавадарци

Николовски и Тренчевска на средби со жени земјоделци од Кавадарци

Скопје, 14 март 2024 (МИА) - Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство во техничката Вл...

Тренчевска: Наша цел е сите лица во транзит да имаат побезбедна и посигурна средина

Тренчевска: Наша цел е сите лица во транзит да имаат побезбедна и посигурна средина

Скопје, 11 март 2024 Дополнителната заменичка министерка за труд и социјална политика, Јова...

Тренчевска ја посетија текстилната компанија „Албатрос“

Тренчевска ја посетија текстилната компанија „Албатрос“

Скопје, 4 март 2024 Дополнителната заменичка министерка, Јованка Тренчевска денес заедно со...

Image

Остани поврзан