• вторник, 18 јуни 2024
Втор повик за грантови за модернизација во земјоделие

Втор повик за грантови за модернизација во земјоделие

17 април 2024  Македонската развојна фондација за претпријатија (МРФП) во име на проект...

Регионалниот фонд за предизвици го објави вториот повик за изразување на интерес за проекти во образованието

Регионалниот фонд за предизвици го објави вториот повик за изразување на интерес за проекти во образованието

Скопје, 10 март 2022 Започна вториот повик за поднесување на Изјави на интерес – шанса за конзорциумит...

Image

Остани поврзан