• среда, 22 мај 2024
Без вода скопските улици „Борис Трајковски“ и „Христо Татарчев“

Без вода скопските улици „Борис Трајковски“ и „Христо Татарчев“

Скопје, 21 мај 2024 (МИА) - Без вода денеска од 16:10 часот се корисниците од улиците „Борис Трајков...

Поради поставување водоводен приклучок без вода неколку улици во Козле

Поради поставување водоводен приклучок без вода неколку улици во Козле

Скопје, 20 мај 2024 (МИА) - Поради водоводен приклучок од ф 80мм на ул. „Милан Марковиќ бр. 7 без во...

Без вода од 11:40 корисниците од населба Лисиче и Долно Лисиче

Без вода од 11:40 корисниците од населба Лисиче и Долно Лисиче

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Поради поврзување на мрежа од Ф-100 мм на...

Без вода улицата „Венијамин Мачуковски“

Без вода улицата „Венијамин Мачуковски“

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - ЈП „Водовод и канализација“ - Скопје изве...

Поради дефект без вода делови од Скопје

Поради дефект без вода делови од Скопје

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - Поради уличен дефект на ул. „Црноризец Хр...

Без вода неколку улици во Крушево

Без вода неколку улици во Крушево

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - ЈП „Комуна“ Крушево известува дека денеска без вода ќе бидат  ули...

Без вода поради дефект корисниците од Св.Прохор Пчињски бб

Без вода поради дефект корисниците од Св.Прохор Пчињски бб

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Поради уличен дефект ф-80 мм на Св.Прохор Пчињски бб, денеска прекинат...

Без вода корисниците од неколку улици во Шуто Оризари

Без вода корисниците од неколку улици во Шуто Оризари

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Поради уличен дефект од ф 100мм на бул. „Македонско-Косовска Бригада“...

Од 15 часот прекин во водоснабдувањето на дел од улиците „Коце Металец“ и „Душан Тасковиќ“

Од 15 часот прекин во водоснабдувањето на дел од улиците „Коце Металец“ и „Душан Тасковиќ“

Скопје, 12 април 2024 (МИА) - Поради водоводен дефект на ул.„Коце Метлец“ бр.3 во населба Железара д...

Без вода улица во Батинци

Без вода улица во Батинци

Скопје, 12 април 2024 (МИА) - Прекинато водоснабдување денеска од 14:00 часот ќе имаат корисниците н...

Без вода денеска делови од скопските општини Карпош, Гази Баба и Центар

Без вода денеска делови од скопските општини Карпош, Гази Баба и Центар

Скопје, 12 април 2024 (МИА) - Без вода денеска од 09:00 часот ќе бидат корисниците од улиците „Струш...

Утре без вода улиците „Струшка“ и „Јуриј Гагарин“

Утре без вода улиците „Струшка“ и „Јуриј Гагарин“

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Поради дефект на улица „Струшка“ 4, утре прекинато водоснабдување ќе и...

Без вода утре од 8 часот корисниците од Бел Камен и Кучевишка Бара

Без вода утре од 8 часот корисниците од Бел Камен и Кучевишка Бара

Скопје, 5 април 2024 (МИА) - Поради реконструкција на водоводна мрежа на ф 200мм на ул. Бел Камен бб...

Без вода дел од улица „Мариовска“ во Кисела Вода

Без вода дел од улица „Мариовска“ во Кисела Вода

Скопје, 5 април 2024 (МИА) - Поради двоење во водоводна шахта од ф - 1 на ул. „Мариовска“ бр.16 насе...

Утре без вода населбата „Бел Камен“ и „Кучевишка Бара“

Утре без вода населбата „Бел Камен“ и „Кучевишка Бара“

Скопје, 5 април 2024 (МИА) - Поради реконструкција на водоводна мрежа од ф 200мм на ул.„Бел Камен“ б...

Image

Остани поврзан