• сабота, 15 јуни 2024
Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

15 јуни 2024  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива неп...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 14 јуни 2024  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, п...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

11 јуни 2024/06:00 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива неп...

Поради сообраќајка, во прекин сообраќајот на патот Делчево - Пехчево

Поради сообраќајка, во прекин сообраќајот на патот Делчево - Пехчево

Скопје, 7 јуни 2024 (МИА) - Поради сообраќајна несреќа денеска, од 11:2...

Сообраќајот на автопатот Скопје - Велес пред Катланово пренасочен преку езерото Младост

Сообраќајот на автопатот Скопје - Велес пред Катланово пренасочен преку езерото Младост

Скопје, 6 јуни 2024 (МИА) - На автопатот Скопје - Велес пред Катланово се стопираат тешки моторни во...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

6 јуни 2024 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвив...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

5 јуни 2024  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. И...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 3 јуни 2024 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози....

Сообраќајка на патот Битола - Демир Хисар, сообраќајот во прекин во двата правца

Сообраќајка на патот Битола - Демир Хисар, сообраќајот во прекин во двата правца

Скопје, 30 мај 2024 (МИА) - Сообраќајот на патот од Битола кон Демир Хисар е во прекин поради сообра...

Од утре изменет режим на сообраќај на автопат А1, делница Петровец - Катланово

Од утре изменет режим на сообраќај на автопат А1, делница Петровец - Катланово

Скопје, 30 мај 2024 (МИА) - Заради извршување на градежни активности, од утре времено ќе биде измене...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

29 мај 2024  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непр...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 28 мај 2024 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози....

Во прекин сообраќајот на патот Штип - Кочани поради сообраќајка

Во прекин сообраќајот на патот Штип - Кочани поради сообраќајка

Скопје, 27 мај 2024 (МИА) - Поради сообраќајна несреќа денеска од 7:40...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

27 мај 2024 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно...

Сообраќајот непречено, по претежно влажни коловози

Сообраќајот непречено, по претежно влажни коловози

Скопје, 26 мај 2024 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно влажни...

Image

Остани поврзан