• понеделник, 20 мај 2024
ЦУК: На 112 изминатото деноноќие 1951 повик, меѓу кои и за спасување  жена падната покрај пат

ЦУК: На 112 изминатото деноноќие 1951 повик, меѓу кои и за спасување жена падната покрај пат

Скопје, 11 мај 2024 (МИА) -  На Единствениот повикувачки број за итни случаи 112 во Центарот за...

ЦУК: 1 694 повици на 112 во последното деноноќие

ЦУК: 1 694 повици на 112 во последното деноноќие

Скопје, 26 април 2024 (МИА) - Во Центарот за управување со кризи, споре...

Гори букова шума над Горно Јаболчиште во oпштина Чашка

Гори букова шума над Горно Јаболчиште во oпштина Чашка

Велес, 16 април 2024 (МИА) - Пожар избувнал синоќа во 23 часот на отворен простор кај селото Горно Ј...

ЦУК: Девет пожари на отворено, два се уште активни

ЦУК: Девет пожари на отворено, два се уште активни

Скопје, 8 април 2024 (МИА) - Во последното деноноќие имало девет пожари...

ЦУК: Изминатото деноноќие 21 пожар на отворено, четири се уште активни

ЦУК: Изминатото деноноќие 21 пожар на отворено, четири се уште активни

Скопје, 5 април 2024 (МИА) - Последното деноноќие имало 21 пожар на отворено, утрово четири пожари с...

ЦУК: 16 пожари на отворено, шест се уште активни

ЦУК: 16 пожари на отворено, шест се уште активни

Скопје, 2 април 2024 (МИА) - Во последното деноноќие имало 16 пожари на...

ЦУК: Два пожара на отворено во последното деноноќие, 1 853 повици на 112

ЦУК: Два пожара на отворено во последното деноноќие, 1 853 повици на 112

Скопје, 28 март 2024 (МИА) - Во последното деноноќие регистрирани се дв...

ЦУК: Нема пријавени пожари на отворено во последното деноноќие, 1.849 повици на 112

ЦУК: Нема пријавени пожари на отворено во последното деноноќие, 1.849 повици на 112

Скопје, 27 март 2024 (МИА) - Во последното деноноќие нема пријавено пож...

ЦУК: Нема пријавени пожари на отворено во последното деноноќие, 1 858 повици на 112

ЦУК: Нема пријавени пожари на отворено во последното деноноќие, 1 858 повици на 112

Скопје, 26 март 2024 (МИА) - Во последното деноноќие не се регистрирани...

ЦУК: Во последното деноноќие 2.113 повици на 112, имало 10 пожари на отворено 

ЦУК: Во последното деноноќие 2.113 повици на 112, имало 10 пожари на отворено 

Скопје, 23 март 2024 (МИА) - Во последното деноноќие имало вкупно 2.113 повици на Единствениот повик...

ЦУК: Шест пожари на отворено во последното деноноќие, 1 953 повици на 112

ЦУК: Шест пожари на отворено во последното деноноќие, 1 953 повици на 112

Скопје, 21 март 2024 (МИА) - Во последното деноноќие регистрирани се ше...

ЦУК: Еден пожар на отворено, 1 637 повици на 112

ЦУК: Еден пожар на отворено, 1 637 повици на 112

Скопје, 20 март 2024 (МИА) - Во последното деноноќие регистрира...

ЦУК: Изминатото деноноќие 2 175 повици на бројот 112, еден пожар на отворено и пријавена мечка во двор на штала

ЦУК: Изминатото деноноќие 2 175 повици на бројот 112, еден пожар на отворено и пријавена мечка во двор на штала

Скопје, 10 март 2024 (МИА) - Центарот за управување со кризи (ЦУК) информира дека во последното дено...

ЦУК: Четири пожари на отворено во последното деноноќие, да не се пали вегетација и да се чистат каналите

ЦУК: Четири пожари на отворено во последното деноноќие, да не се пали вегетација и да се чистат каналите

Скопје, 8 март 2024 (МИА) - Центарот за управување со кризи (ЦУК) инфор...

ЦУК: Десет пожари на отворено во последното деноноќие, активен пожарот во општина Македонски Брод

ЦУК: Десет пожари на отворено во последното деноноќие, активен пожарот во општина Македонски Брод

Скопје, 4 март 2024  (МИА) - Центарот за управување со кризи (ЦУК)...

Image

Остани поврзан