• среда, 19 јуни 2024
Благодарници „Илинден“ за Мојсова-Чепишевска и Антоновски за особен придонес за македонското национално малцинство во Албанија

Благодарници „Илинден“ за Мојсова-Чепишевска и Антоновски за особен придонес за македонското национално малцинство во Албанија

Дебар, 10 мај 2024 (МИА) - Претседателот на македонското друштво „Илинден“ од Тирана, Никола Ѓурѓај,...

Мишел го повика Трамп „да ги погледне фактите“ во придонесот на ЕУ за Украина

Мишел го повика Трамп „да ги погледне фактите“ во придонесот на ЕУ за Украина

Брисел, 19 април 2024 (МИА) - Претседателот на Советот на Европа, Шарл Мишел го повика поранешниот а...

Image

Остани поврзан